Odp: Odnośnie ubrania
z tego wynika, że na kombinezon mówi się "dzień dobry" !
tr4moto.blogspot.com
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Odnośnie ubrania
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No więc witajcie. :) co mam tu dużo pisać, wyczaiłem ten kombinezon za niewielka kase i chciałem się zapytać co o tym sadzicie. Może mieliście już kiedyś styczność z takim czymś ? :)
Wiesz niektórzy są bardzo podekscytowani że mają możliwość pisania na tym forum :D
No więc witajcie. :) co mam tu dużo pisać, wyczaiłem ten kombinezon za niewielka kase i chciałem się zapytać co o tym sadzicie. Może mieliście już kiedyś styczność z takim czymś ? :)
Ja nie chciałem całkowitego sm bo będę też gdzieś dalej uderzał :o
Ale wydaje się spoko. A jak cenowo ?
Jest przeceniony z 650 euro no 200. Więc wydaje mi się że warto. ;d
Jeszcze nigdzie nie widziałem takiego kombinezonu, nie wiadomo jak z jakością i komfortem.
poka jakiegos linka
[url]http://www.ebay.at/itm/Motorrad-Leder-Kombi-Einteiler-Overall-blau-Gr-52-/270841712581?pt=Herrenbekleidung&hash=item3f0f6c8fc5[/url]
Wygląda bardzo "torowo". Będziesz widoczny, to na pewno:)
Ciekawe jak jakość. Ja ostatnio kupiłem trochę styranego Teknic za 350, jakość o wiele lepsza od Tschulów i FLM.
Nie będzie tak szkoda ciucha jak się wyłożysz:)
No chyba, że koniecznie musi być glanc nówka:)
Tak tak właśnie o taką stylistykę "torową" mi chodzi
Kilka dni temu kupiłem na allegro 1cz. roleffa, podobno po Sławku Grausamie ale niestety musiałem go odesłać bo mi jakoś nie leżał.
O Tschulu tez myślałem ale stwierdziłem, że lepiej nie ryzykować. :)
Kupiłem dziś ta skórkę i jestem załamany bo jest za mala :(
Wiec jest na sprzedanie teraz.
Pasowała by na kogoś z Was? byłby ktoś zainteresowany?
Noo zajebiaszczy jest.; D A na jaki wzrost jest dedykowany, bo ja poszukuje właśnie 52 ?
ja mam 191cm i z alpiny 54 wzrostowo bylo ok:)
To widze Dainese i Alpinestars mają prze rozbieżności rozmiarowe :o
No niestety. Co gorsze miedzy modelami tego samego producenta tez trafiaja sie roznice. Mam stare, wysluzone rekawice alpiny, rozmiar L. Kupilem ostatnio S1, tez alpiny i tez rozmiar L. Okazało się, że nie mogłem włożyć do niej ręki... a dobre okazały się XXL:)
Myślałem żeby szukać 54 ale martwię sie teraz ze za duży będzie.
Ja mam 171 cm wzrostu, nogi i tyłek sa ok ale góra za ciasna chyba, nie mogę sie wyprostować komfortowo. Tak ma być?
Nie miałem nigdy 1 częściowego kombinezonu ale pod tego nie mam szans ochraniacza na przód i tył założyć wiec jest na sprzedanie.
Z tego co sie orientuje kombi na supermoto są dość luźne. Ja mam typowy jednoczęściowiec na sporta i jest cholernie obcisły, ale nie krępuje ruchów. Żona się śmieje, ze wyglądam w nim jak robot jak idę.
Jakie chcesz ochraniacze zakładać pod niego? Nie ma żadnych wbudowanych?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Odnośnie ubrania
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 72 zapytań