Temat: jaka jest odległość między lagami w lc4 supermoto
proszę posiadaczy lc4 sm o zmierzenie odległości między lagami mierzonej od wewnątrz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » jaka jest odległość między lagami w lc4 supermoto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
proszę posiadaczy lc4 sm o zmierzenie odległości między lagami mierzonej od wewnątrz?
Podaj jeszcze który dokładnie rok i model masz na myśli - to się zmieniało.
w sumie to nie wiem ktory rok. mam lagi od lc4 sm i zacisk 4 tloczkowy brembo i musze do tego miec jakies polki bo do moich z 525 exc nie podejdzie bo zacisk trze o szprychy. u mnie jest 14cm. dlatego pytam jak w lc4 zeby mi podeszlo
Półki SM pod zacisk 4t będą miały dokładnie 1cm rozstawu więcej z tego co pamiętam. Z modeli 625/660 SMC powinny najlepiej podejść (nie będą miały mocowania pod stacyjkę i mocowanie kiery jak w EXC). I nie wiem, czy nie mniejszy offset, choć to akurat można już w katalogu sprawdzić. Ogólnie szukaj półek od SM od 2003r. w górę.
Alternatywnie pomierz, czy dałoby radę wsadzić lekki dystans pod tarczę i spiłować trochę zacisk - w tego co kojarzę powinno na styk wydać przy lekkiej gimnastyce.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » jaka jest odległość między lagami w lc4 supermoto
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 81 zapytań