Temat: witojcie! ;)
Witajcie,
postanowiłem dołączyć do was, żeby zawsze być w temacie :D
Smigam na terenie pomorza i kujaw na sm610 :)
:cool:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » witojcie! ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie,
postanowiłem dołączyć do was, żeby zawsze być w temacie :D
Smigam na terenie pomorza i kujaw na sm610 :)
:cool:
Witaj :) czyli gdzie dokładniej śmigasz? W Inowrocławiu bywasz?
Witaj :) czyli gdzie dokładniej śmigasz? W Inowrocławiu bywasz?
W Bydzi najczęściej bo tam studiuje... także jak coś na początku sezonu można się skrzyknąć i polatać trochę :)
No my latamy do torunia na tor, wiec jak coś to sie odezwiemy do Ciebie, albo napisz poprostu w temacie "Tor torun"
Po miescie tez mozna pojezdzic, ale bedziesz miał zdecydowaną przewage jesli chodzi o moc, chyba ze zmienie moto :D
No my latamy do torunia na tor, wiec jak coś to sie odezwiemy do Ciebie, albo napisz poprostu w temacie "Tor torun"
Po miescie tez mozna pojezdzic, ale bedziesz miał zdecydowaną przewage jesli chodzi o moc, chyba ze zmienie moto :D
a na jakich motorkach śmigacie? :D na 4setkach?
taak z chęcia polatalbym po torze i popracowal nad techniką ;)
Mamy DRZ, ja mam huske 125- planuje na przyszły sezon 450, druga huske 125- na przyszły sezon jakiś quad raptor albo coś w tym stylu,dt 125, mz 125 SM :) Ale z torunia sa ciekawsze sprzety :) Chłopaki przyjezdzaja na sxv 550 :) Wiec bedziesz miał z kim sie ścigac :)
Mamy DRZ, ja mam huske 125- planuje na przyszły sezon 450, druga huske 125- na przyszły sezon jakiś quad raptor albo coś w tym stylu,dt 125, mz 125 SM :) Ale z torunia sa ciekawsze sprzety :) Chłopaki przyjezdzaja na sxv 550 :) Wiec bedziesz miał z kim sie ścigac :)
o to calkiem sympatycznie bedzie :) ja się pisze na wszyskie wypady ;)
pewnie planujesz SMR-R 450? :D calkiem fajny sprzecik tyle że kosztuje sporo ;/;p
Za drogi jak dla mnie, bede myslał o wr/yz 400-450, crf 450, albo kat 450-525 :) Albo huske ze starszych rocznikow :)
myślisz o street-legal czy typowo jakąś torówke na slickach?
Witamy, witamy ;)
który kalendarz huski ?
Raczej z blachą, no chyba ze bedzie mnie stać na 2 moto :D
siemanko
Witamy, witamy ;)
który kalendarz huski ?
bez szaleństw, huska z '98 ale ma potencjał ;)
czesc
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » witojcie! ;)
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 72 zapytań