Odp: Prostowanie felg do moto
grunt to do kata wsadzic jakies chinskie gówno... as potem marudzenie ze motocykl hujowy
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Prostowanie felg do moto
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
grunt to do kata wsadzic jakies chinskie gówno... as potem marudzenie ze motocykl hujowy
taka nasza mentalność hehe
co mowicie ze jest az taka chujowa ta obrecz ?
cross napisał/a:grunt to do kata wsadzic jakies chinskie gówno... as potem marudzenie ze motocykl hujowy
taka nasza mentalność hehe
nie ząłamuj mnie !
Z tym sie zgodze felgi są no name , chociaz są podobne do moich san remo i excelow
Prawie jak
dobra to ch.uj bede szukał jakiejs obreczy excela albo cos takiego, czy moze ktos ma na zbyciu przednia obręcz ?
Mam przód i tył , czarne :)
Link do starego tematu; [url]http://forum.supermoto.pl/topic14955-s-felgi-excel.html[/url]
no dobra teraz w przeliczeniu na złotóweczki z dostarczeniem do domu ile byś za nie chciał ? tak dla kolegi z forum :D
Dojebcie mu cene !
za moje rekawiczki !
haha, bartek nie spinaj sie az tak xd
nie ja sie nie spinam weź sobie te rękawiczki w zasadzie i tak mi sie nie podobały , nie nie spoko bierz ja nic nie mówie
haha oj przestan :dd kto powiedział ze je wygram xd
No jak pół Piły przekupiłeś , zeby klikneło "lubieto" to dlaczego masz nie wygrać , mógł bym Ci zrobić psikusa pod sam koniec , ale nie wiem czy będzie mi sie chciało pozatym do końca konkursu , pewnie druga połowa Piły założy internet i kliknie też to "lubieto" a wtedy już bedzie ze 150 głosów
sami klikali Lubie to ja ich nie przekupiłem :) przekupic dopiero moge to ze 200 głosów bede miał :p
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Prostowanie felg do moto
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 69 zapytań