16

Odp: Bry dzień

Bo Ty na nic nie masz czasu ! Ja np. swojego awatara zrobiłem podczas ostaniego zlotu betanek w Kazimierzu Dolnym , AT pakowało nam sie przez drzwi od frontu , ale czas na zdjecie jeszcze znalazłem :)

motoslide.com

17

mój idol na forum :D Witam :)

https://www.facebook.com/TrenerPersonalnyAdrianBartecki/

18

W artykule macie wzmiankę o nakręconym filmiku. Jest gdzieś dostępny? Najlepiej na youtubie bo nie mam konta na FB :] Ze zdjęć widać, że ujęcia mieliście dość oryginalne...

19

Filmik sie robi sie ;) nie ma sie co spodziewac rewelacji, bo to nasze pierwsze próby i polowa materialu ktory nakrecilismy okazala sie do bani hehe wrzuce linka tutaj jak tylko go opublikujemy

20

[url]http://vimeo.com/30812430[/url] włala
jak mówiłem szału ni ma ale montażem nadrobione :)

21

Powital

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

22

Teraz powinieneś przykleić numerki i sprawdzić jak Berg lata w czasie zawodów na torze... :)

Powitać

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

23

niestety mam go tylko na test dlugdystansowy, jesli uda sie zrobic tak, zeby u mnie został to w przyszlym sezonie nie odmówie sobie jakichś zawodów

24

Ale szkoda, że nie robią już Husabergów w SM, jakbym w totka wygrał to bym sobie kupił :D haha
Dobry filmik :)

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

25

[url]http://supermoto-central.com/index.php?option=com_content&view=article&id=863:husaberg-fs-570-motormania&catid=19:news-videos&Itemid=6[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

26

simpson powiedz...ten ślizg bokiem w dół z betonowego nasypu był zaplanowany czy tak jakoś wyszło?:)
fajnie to wygląda a jeszcze nigdzie tego nie widziałem:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

27

No to teraz muszę zmienic awatara:(

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

28 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-10-21 18:47:39)

"wow, im starting to like poland more and more!"

Tak komentują to ludzie z Pimpstara , nie tylko propagujemy supermoto filmami którcyh w tym roku w PL zostało zrobionych multum w tematyce supermotowe , ale robimy zajebistą reklamę Polsce , nie jesteśmy już ponurym komunistycznym krajem z pustymi pułkami w sklepach , ale własnie krajem ludzi pozytywnie zakręconych i to jest DOBRE !
PS w przyszłym sezonie ustawka w Gdańsku ze Szwedami , obecność obowiązkowa ( ojczyzna wzywa )

motoslide.com

29

już mam nerwobóle ze nie kupie jakiegoś normalnego mociaka  na czas ....

i can do this .. here, hold my beer

30

Cześć  na mały teror można się ustawić

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA