Odp: Bry dzień
Bo Ty na nic nie masz czasu ! Ja np. swojego awatara zrobiłem podczas ostaniego zlotu betanek w Kazimierzu Dolnym , AT pakowało nam sie przez drzwi od frontu , ale czas na zdjecie jeszcze znalazłem :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Bry dzień
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo Ty na nic nie masz czasu ! Ja np. swojego awatara zrobiłem podczas ostaniego zlotu betanek w Kazimierzu Dolnym , AT pakowało nam sie przez drzwi od frontu , ale czas na zdjecie jeszcze znalazłem :)
mój idol na forum :D Witam :)
W artykule macie wzmiankę o nakręconym filmiku. Jest gdzieś dostępny? Najlepiej na youtubie bo nie mam konta na FB :] Ze zdjęć widać, że ujęcia mieliście dość oryginalne...
Filmik sie robi sie ;) nie ma sie co spodziewac rewelacji, bo to nasze pierwsze próby i polowa materialu ktory nakrecilismy okazala sie do bani hehe wrzuce linka tutaj jak tylko go opublikujemy
[url]http://vimeo.com/30812430[/url] włala
jak mówiłem szału ni ma ale montażem nadrobione :)
Powital
Teraz powinieneś przykleić numerki i sprawdzić jak Berg lata w czasie zawodów na torze... :)
Powitać
niestety mam go tylko na test dlugdystansowy, jesli uda sie zrobic tak, zeby u mnie został to w przyszlym sezonie nie odmówie sobie jakichś zawodów
Ale szkoda, że nie robią już Husabergów w SM, jakbym w totka wygrał to bym sobie kupił :D haha
Dobry filmik :)
[url]http://supermoto-central.com/index.php?option=com_content&view=article&id=863:husaberg-fs-570-motormania&catid=19:news-videos&Itemid=6[/url]
simpson powiedz...ten ślizg bokiem w dół z betonowego nasypu był zaplanowany czy tak jakoś wyszło?:)
fajnie to wygląda a jeszcze nigdzie tego nie widziałem:D
No to teraz muszę zmienic awatara:(
"wow, im starting to like poland more and more!"
Tak komentują to ludzie z Pimpstara , nie tylko propagujemy supermoto filmami którcyh w tym roku w PL zostało zrobionych multum w tematyce supermotowe , ale robimy zajebistą reklamę Polsce , nie jesteśmy już ponurym komunistycznym krajem z pustymi pułkami w sklepach , ale własnie krajem ludzi pozytywnie zakręconych i to jest DOBRE !
PS w przyszłym sezonie ustawka w Gdańsku ze Szwedami , obecność obowiązkowa ( ojczyzna wzywa )
już mam nerwobóle ze nie kupie jakiegoś normalnego mociaka na czas ....
Cześć na mały teror można się ustawić
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Bry dzień
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 78 zapytań