Temat: Kupię gaźnik Keihin FCR MX
Chętnych do srzedaży wymienionego przedmiotu, proszę o kontakt na adres e-mail zawarty w moim profilu. Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię gaźnik Keihin FCR MX
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chętnych do srzedaży wymienionego przedmiotu, proszę o kontakt na adres e-mail zawarty w moim profilu. Pozdrawiam.
Na allegro pojawil sie gaznik w niskiej cenie (jak na FCRa).
Nie jest to moja aukcja, ani kolesia nie znam, ale za ta cene warto zadzwonic i sie dowiedziec.
[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=595519691[/url]
Dzięki za info Crazy. Tylko czy da się go zamontować w deerzecie, bo to chyba nie nie jest dokładnie ten jaki montowali w deerzecie E? Wybaczcie nowicjuszowi głupie pytanie :)
Dzięki za info Crazy. Tylko czy da się go zamontować w deerzecie,
Ja niestety, nie mam zielonego pojecia co powinno byc w DRZecie.
Wg thumpertalk w DR-Z najlepiej sprawdza się FCR-39. Nawet sprzedają zestawy na bazie 39.
Zamówiłem właśnie FCR 40 niestety nie mogę dostać FCR MX. Jedna firma, która zrobiła mi nadzieje nie wywiązała się a serwis jeszcze w zeszłym sezonie krzyknął sobie uwaga, proszę o zajęcie miejsc siędzących ludzi o słabych nerwach 5000zł. słownie: pięć tysięcy złotych polskich!!!!!! Na tym gaźniku pewnie też będzie dobrze hulać, zastanawiam się tylko jakie mogą być minusy większej od optymalnej gardzieli. No cóż dużo mnie ten gaźniczek nie kosztuje zawsze można sprzedać i szukać dalej tego jedynego wymarzonego.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię gaźnik Keihin FCR MX
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 65 zapytań