1

Temat: kupie jakies ciekawe moto : )

Witam jako ze sprzedalem swoja drz poszukuje jakiegos nowego sprzeta zbytnio mi sie nie spieszy z kupnem czekam az sie trafi cos konkretnego. Raczej szukam jakiegos 2t typu najbardziej exc 125 i przerobka na supermoto szukam jakiegos mocniejszego sprzeta wiec dt raczej odpada... na moto mam do wydania gdzies maks 11 tys ( gotowe sm) bo jak przerobka to troche siana trzeba odlozyc.Czemu 125 bo mam tylko prawko A1 a puki co nie zamierzam robic A stad taka decyzja.Jak macie cos ciekawego albo mozecie cos polecic jakiegos sprzeta to walic smialo : )

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

2

Odp: kupie jakies ciekawe moto : )

mam gixera 1100 (1256) turbo- to bardzo ciekawy sprzęt :) zainteresowany?:)

3 Ostatnio edytowany przez dj-mati (2011-10-16 22:18:57)

polecam olać to że masz A1 i kupić coś większego heheh ;p

drz to za mało ?

4

mz 125sm bedzie idealna ;d haha

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

5

SnowMoto napisał/a:

mam gixera 1100 (1256) turbo- to bardzo ciekawy sprzęt :) zainteresowany?:)

nie woze sie plastikami chociaz takim jeszcze nie jechalem haha :)  mowiac ciekawe moto mialem bardziej na mysli cos ze 125 w 2t na ktore mozna zwrocic uwage : ) drz spoko sprzet ale troche mi sie znudzila i bez prawka ostatnio troche u nas z tym goraca sie zaczelo robic.

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

6

Bier  Gixxa, zamalujesz ostatnie zero i będzie GSXR 110,na A1 jak znalazł. Z resztą z turbiną to Cie nawet rakieta nie dogoni :)))

7

[url]http://otomoto.pl/rieju-mrx-spike-supermoto-dt-derbi-senda-M2828759.html[/url]

8 Ostatnio edytowany przez kacpikSM (2011-10-26 20:04:18)

bizon napisał/a:

[url]http://otomoto.pl/rieju-mrx-spike-supermoto-dt-derbi-senda-M2828759.html[/url]

Umiesz czytać ? Ma A1 i pisał,że chciał 125cc !  a tak wogl. to juz kupił yz 400 więc temat raczej do zamknięcia ;)

sms 125 --> smr 450