Temat: [s] Husaberg FS650S 72KM 2004r w zimowej cenie ;-)
Jak w temacie. Ciekawe ile według was wart jest mój Berg... ;-)
[url]http://allegro.pl/husaberg-fs650s-72km-2004r-supermoto-ktm-okazja-i1878143878.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] Husaberg FS650S 72KM 2004r w zimowej cenie ;-)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/husaberg-fs650s-72km-2004r-supermoto-ktm-okazja-i1878143878.html[/url]
jak usuniesz cene minimalna to sie przekonasz za 13 dni
Forumowicze zna ktoś ten motocykl? Możecie coś o nim powiedzieć? A jak nawet nie konkretnie o tym to ogólnie o modelu? Wady, zalety jak z częściami, wymianami itp. Pytam bo szukam coś tego typu ale nic nie wiem o Husabergah.
załżę się że gokon wie sporo o tym konkretnym motocyklu :p
Amigo powiem ci wszystko o tym motocyklu i o serwisowaniu tej marki ;-)
Znam kolesia który takim Bergiem zapierdala codziennie do pracy i szkoły...i zapierdala i zapierdala...i jedyne z czym się chłopak ciągle męczy to z pompą wody. Zresztą wada również KTM-ów.
Zmienia olej i filtry i jeździ:)
Motorek fajny bo mega mocny i bardzo lekki. Zresztą również bardzo mały.
Uważam że do codziennej jazdy się nada.
No chyba że gokon tak podłubał silnik że serwis co 1mth ale wątpię:)
Też jestem zainteresowany kupnem Husaberga na przyszły sezon. Co dokładnie się dzieję z tą pompą wody ? Nie da się tego jakoś wyeliminować :)
Da się!
Patrząc na mobile.de to za takiego BERGA 4000ojro trzeba położyć + wydech oczywiście :D
Znam kolesia który takim Bergiem zapierdala codziennie do pracy i szkoły...i zapierdala i zapierdala...i jedyne z czym się chłopak ciągle męczy to z pompą wody. Zresztą wada również KTM-ów.Zmienia olej i filtry i jeździ:)
No chyba że gokon tak podłubał silnik że serwis co 1mth ale wątpię:)
A to ciekawe,bo mam już chyba 7-go KTM-a i nigdy nie miałem problemów z pompą wody (chyba mam jakieś felerne te KTM-y ....)
Problemy z pompą wody/płynu są jedynie skutkiem zaniedbań serwisowych lub prób naprawy domowym sposobem.
Problemy z pompą wody/płynu są jedynie skutkiem zaniedbań serwisowych lub prób naprawy domowym sposobem.
Święta prawda !!
hacker33 napisał/a:Znam kolesia który takim Bergiem zapierdala codziennie do pracy i szkoły...i zapierdala i zapierdala...i jedyne z czym się chłopak ciągle męczy to z pompą wody. Zresztą wada również KTM-ów.Zmienia olej i filtry i jeździ:)
No chyba że gokon tak podłubał silnik że serwis co 1mth ale wątpię:)A to ciekawe,bo mam już chyba 7-go KTM-a i nigdy nie miałem problemów z pompą wody (chyba mam jakieś felerne te KTM-y ....)
tez mam Berga juz dwa lata i przy pompie wody nic nie robiłem
Ale się uczepiliście tej pompy wody.
heeeh
Zresztą wada również KTM-ów.
bajka :) Jak ktoś nie założy trzpienia na wiatraczek to pompa nie działa...a potem idzie plota, że kolejna wada i przypadłość KTMa.....
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] Husaberg FS650S 72KM 2004r w zimowej cenie ;-)
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 81 zapytań