Odp: Sprzedam KTM 525EXC
Zostały koledze koła enduro+adaptery, i orginalny wydech KTM, reszte zabrałem, chyba że coś przedemną ukrył:)) Ale to niech już wypowie się sprzedający.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 525EXC
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zostały koledze koła enduro+adaptery, i orginalny wydech KTM, reszte zabrałem, chyba że coś przedemną ukrył:)) Ale to niech już wypowie się sprzedający.
Dzinkss gratulacje ;)
no dzinkss to na nowy sezon wpadasz do OL na jeszcze żwawszy terror :D
No, Dzinkss, gratulacje,
masz co chciałeś,
już nie mogę się doczekać, co Ty będziesz nim wyprawiał na następnym zlocie,
do zobaczenia...
..i uważaj na siebie :-)
Dzinkss, napisz jak wrażenia po zmianie moto.
Nie brakuje mocy :) ?
Idzie na koło tak jak chciałeś?
ile za koła ?
Tak jak Dzinks napisał, zostały koła enduro i oryginalny tłumik, nic nie ukrywałem:)
Koła chce opylić w granicach 1000 zł, tłumik ok.400zł
Ale chcieć a móc to dwie różne rzeczy;)
Koła to oryginalne Excele które dostałem z nowym motorkiem, kolor chrom
, oponki kostka firmy Mitas, lekko, ale zaznaczam, lekko podjechany tył.
Koła i opony przejechały może z 150 km w lesie, po czym zamieniłem je na koła SM
Dzinkss DRZtka poszła do kogo? Ktoś z forum?
Ile zgarnąłeś ?? :P
Drztka poszla za 12400 czyli nie tak zle, wzial ja ktos z forum, nie pamietam jego nicka.
A co do ktm-a to mocy nie brakuje, zapierdziela jak jakis potwor, w koncu zaczynam ogarniac jazde na kole bez zbednej walki szarpania itp poprostu pizd gazem i juz masz piona. Czuje respekt do tego moto bo nie ma zartow, nie wybacza bledow o czym przekonal sie juz moj szwagier, ktoremu prawie powyrywala łapy ze stawow, a dodam ze to kawal chlopa. Pozdro
Koła jeszcze są?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 525EXC
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 73 zapytań