1

Temat: Bry dzień

Siema,

Tutaj Simpson. W szczęśliwym zbiegu okoliczności aktualnie jestem w posiadaniu Husaberga FS570. Z tej też okazji latam po warszawie w każdej wolnej chwili dlatego dlugo mi zeszlo z rejestracja na forum. To moje pierwsze supermoto i już wiem, że w dupie mam inne motocykle.
Może uda się jeszcze chwycic mix wolnego czasu i dobrej pogody i ustawić na jakieś latanie.
Kilka fotów załączam.

Pozdr!

Post's attachments

Attachment icon IMG_0055.jpg 250.95 kb, 64 downloads since 2011-10-12 

Attachment icon IMG_0154.jpg 248.56 kb, 65 downloads since 2011-10-12 

Attachment icon IMG_0161.jpg 453.49 kb, 60 downloads since 2011-10-12 

Attachment icon IMG_0283.jpg 310.31 kb, 67 downloads since 2011-10-12 

2 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-10-12 14:54:56)

Odp: Bry dzień

wow ale nas zaszczyt kopnął :P

siema

tak na boku co cie pchneło w kierunku supermoto  ? pytam sie z ciekawości

motoslide.com

3

jaki tam zaszczyt...
W sumie to od zawsze chciałem jeździć na SM tylko jakoś mi się nie zgrywało. Ogólnie nie jestem fanem jazdy turystycznej czy zwykłego przemieszczania się z punktu A do B. Z racji tego, że motocykle sportowe to ciężkie lochy, wole się wyżywać na supermoto ;) Wszystko jest na nich łatwe i przyjemne

4

Powitać ;)

5

O kurde,  simpson na sm to będzie rozpiździaj. Mam nadzieję, że będziesz tym ganiał jak na mr. szatanie albo i lepiej  :D

6

sądzę , że lepiej :) siemanko !

7

Siemka, dobre foty :)

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

8

no foty mega

siema ;)

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

9

Siema :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

10

elo

i can do this .. here, hold my beer

11

Foty rodem z motormanii .. .

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

12 Ostatnio edytowany przez JACA (2011-10-12 22:45:31)

Siema! Wiele dobrego słyszałem o nowym Bergu także jak poużywasz dłużej to napisz conieco. Nie boli Cię dupsko od tej kanapy? jest taka wąska że nie siedzisz na pośladach tylko na odpycie :D

13

Cześć

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

14

No sorry za foty ale nie miałem okazji zrobić jakichś "prywatnych" zdjęć.
Motocykl jest ogólnie miazga nie ma się do czego przyczepić. Kanapa może i wąska, męczy tylko jak jeździ się spokojnie, co rzadko się zdarza na tym motocyklu :)

15 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-10-13 18:11:26)

No siemasz, siemasz :)

Kolega simpson, nie może zbyt mocno odstawać ponad przeciętny poziom tego forum... ja przez 3 lata nie miałem okazji pstryknąć sobie zdjęcia na awatara a Ty tu kolego wyjeżdżasz nam z w pełni profesjonalna sesja zdjęciową i to w pierwszym poście...
hee... no ale przeprosiny przyjęte ;)

Po ostatnim naszym zlocie na mazurach i przyjętym mandacie 1000 złotowym muszę nieco ogarnąć CRFę... wściekłem ich tym że nie pozwoliłem sobie odebrać dowodu rejestracyjnego haha  :)

Ale mam nadzieje że jeszcze w tym roku coś tam polatamy :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR