1

Temat: GSXR 600 k6 ZAMIANA ALBO SPRZEDAŻ

jak w temacie
co do niego
kapcie pirelli dragon supercorsa
slip on akrapovic carbon kupiony od znajomego z potorowego bike'a
przewody hel'a wszystkie 3 niebieskie
klamki puig'a niebieskie
dekle z carbonu na silniku

kolor jakto suzuki biało niebieski

wszystkie graty które zostały wymienione przewody klamki wydech leża u mnie w garażu żeby nie było ze gixx latał po rowach

chętnie zamiana na DRZ sm albo sm+enduro z jakąś gotówką na moją rzecz albo i bez niej zalezy od stanu
ew na inne moto bez full wyczynu bo nie zamierzam oleju zmieniac 12 razy w roku
a jak sprzedaż to cena do uzg
foty wrzucę jutro

2

Odp: GSXR 600 k6 ZAMIANA ALBO SPRZEDAŻ

tak to wygląda
zapraszam
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1866077581[/url]

3

cena do uzgodnienia no może jednak ktoś się policytuje
naprawdę pewny i zadbany sprzęt

4

[url]http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1867213864[/url]

jeśli cię interesuje to PW

CRF 450 - SPRZEDAM

5

no raczej nie bo zbyt kosztowna w użyciu jest crf, a ja nie zamierzam robić 1k km na sezon więc 5krotna wymiana tłoka raczej mi sie nie widzi a mojemu portfelowi juz napewno

za gixxa 16 700 do uzg

6

Bez przesady ze 5 razy tłok :) Tłok długo wytrzyma, tylko olej wymieniać trzeba, a na SM raczej nie po podróżujesz :) No chyba ze masz d*pe ze stali :D

Husqy SMR-R 450

7 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-10-16 01:21:33)

daczkes napisał/a:

no raczej nie bo zbyt kosztowna w użyciu jest crf, a ja nie zamierzam robić 1k km na sezon więc 5krotna wymiana tłoka raczej mi sie nie widzi a mojemu portfelowi juz napewno

za gixxa 16 700 do uzg

Bez urazy ale powielasz jakieś bzdurne mity i totalne brednie. Ale cóż nie mam interesu wyprowadzać każdego z błędu.
Powiem tylko tyle, że nawet nie masz pojęcia jak bardzo się myślisz ;)
Jeśli wolisz powtarzać po ludziach którzy nie maja pojęcia o czym mówią... to twoja sprawa ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

8 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-10-16 08:14:02)

daczkes napisał/a:

jak w temacie
co do niego
kapcie pirelli dragon supercorsa
slip on akrapovic carbon kupiony od znajomego z potorowego bike'a
przewody hel'a wszystkie 3 niebieskie
klamki puig'a niebieskie
dekle z carbonu na silniku

kolor jakto suzuki biało niebieski

wszystkie graty które zostały wymienione przewody klamki wydech leża u mnie w garażu żeby nie było ze gixx latał po rowach

chętnie zamiana na DRZ sm albo sm+enduro z jakąś gotówką na moją rzecz albo i bez niej zalezy od stanu
ew na inne moto bez full wyczynu bo nie zamierzam oleju zmieniac 12 razy w roku
a jak sprzedaż to cena do uzg
foty wrzucę jutro

jak nie masz zaniaru zmieniac oleju 12 razy  w roku to daj sobie spokoj z supermoto tylko kup sobie rower tam nigdy tloka nie zmieniasz o oleju nie wspomne. ze sporta sie przesiadasz i chcesz na 40 osiolkach miec fun??i do tego nie zmieniac oleju ?takie rzeczy to tylko w erze

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

9

pedrosa słyszałeś taki text nie moc a technika.....?? a co widzisz dziwnego w 40 osiołkach :D i tym zeby był z tego fun
no z tymi 5 tłokami i 12 olejami to była przesada oczywiście

dukeSebo
więc czuję się wyprowadzony już z błędu
nie jeździłem na sm do tej pory więc nie objeżdżajcie mnie za bardzo skoro nie czaję bazy co i jak

10

Jak na mój gust, z SM już tak jest, że aby był fan, to na większości biegów ma wstawać na gume.
Ale o gustach się nie dyskutuje, po drugie w życiu są nie tylko przyjemności ale i inne przesłanki, więc rozumiem.
40 koni raczej szybko będzie mało - może nie w terenie ale na drodze to już raczej..
Co do awaryjności wyczynów - czytałem o EXC, które przejeżdzały bez remontu 40tyś km.
Trochę nie w temacie, wiec na koniec, miło, że koledzy ze ścigów szukają wrażeń w stronę SM

DR650, XT600, EXC520, YZ450F, EXC-R450, EXC-R400, EXC-R530, SXF350, SXF250, EXC500SM, ADV990, 690Rally

11

daczkes napisał/a:

pedrosa słyszałeś taki text nie moc a technika.....?? a co widzisz dziwnego w 40 osiołkach :D i tym zeby był z tego fun
no z tymi 5 tłokami i 12 olejami to była przesada oczywiście

dukeSebo
więc czuję się wyprowadzony już z błędu
nie jeździłem na sm do tej pory więc nie objeżdżajcie mnie za bardzo skoro nie czaję bazy co i jak

oczywiscie wybor nalezy do ciebie.tylko wspomnisz moje slowa jak za miesiac bedziesz chcial zmienic na mocniejsza maszyne.no ale moze sie myle najwazniejsze to ty masz byc zadowolony z jazdy.zatem powodzenia w kupnie

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

12 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-10-18 08:32:46)

ciernik napisał/a:

Co do awaryjności wyczynów - czytałem o EXC, które przejeżdzały bez remontu 40tyś km.

Na YouTube widziałem kiedyś filmik z rozbierania silnika CRFy o przebiegu kilkudziesięciu tysięcy km. Praktycznie nie wykazywała śladów zużycia ;) Oczywiście ktoż zaznaczył na samym wstępie że była użytkowana amatorsko.

Pierwsza sprawa i jednocześnie obalenie największego mitu.

Wszystkie serwisówki wyczynówek podają nam terminy wymian oleju, regulacji zaworów itp.
Ale to ZAWSZE odnosi się do JAZDY WYCZYNOWEJ W CIĘŻKICH I BARDZO CIĘŻKICH WARUNKACH TOROWYCH.
Kurz, pył, piasek i kręcenie na maksymalnych obrotach.

A JAZDA PO ASFALCIE CZĘSTO ULICZNA WYDŁUŻA TERMINY PRZEGLĄDÓW O DODATKOWE PRZEBIEGI :)

Od co, cała prawda o tych tajemniczych motogodzinach i ustawieniach zaworów  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

13 Ostatnio edytowany przez l_kasica (2011-10-20 06:41:21)

Jak coś to chętnie się zamienię