Odp: 8-9.10.2011 Zawody w Niemczech Stendal
a się chopak rozpisał :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 8-9.10.2011 Zawody w Niemczech Stendal
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a się chopak rozpisał :D
Gratulacje samozaparcia i sielnej psychy, aby z Majstrami wystartowac.
W trakcie tej operacji podszedł ojciec Petera i zaprosił na wyścig, który odbędzie się u nich za 2 tygodnie. Tym miłym akcentem zakończył się ten wyczerpujący dzień.
Mowisz o Suzuki Drift Show w Milowicach?
Jak tak to nie wiem czy nie będę się znów przekładał MX->SM :)
Chyba tak. Powiedzieli że to takie zawody dla zabawy. Nie wymieniali nazwy.
Proszę Mi przedstawić - pokwitowanie wpłaty dla księdza za MŚ za pogodę w dniu imprezy + pożyczyć koc na tył + jeszcze z dwóch wariatów z Polski i jedziemy na knedle
Koc sie znajdzie, jesli pojade. Nam tez Papa Vorlicek reklamowal ta impreze, nie tylko jako zawody, ale takze jako fajna impra z atrakcjami.
Ja już jestem w drodze do Czech jedną nogą ;)
fajny klimat
i już 5 tyś kary
A raczej nawierzchnia toru doszczętnie zniszczona... :D
Nie dość że była dobra zabawa, nawoływania organizatorów do palenia gumy i innych takich to jeszcze mu zapłacili. Dziki zachód!!
hehe no właśnie nie do pomyślenia
zgadzam się zupełnie z tym że dobrze by zrobić nawet jako bieg pokazowy pod jakimś wielkim centrum handlowym na przepastnym parkingu imprezę to by mogło nam pomóc w dotarciu do szerszego grona!
Maniek - serdeczne gratulacje!
P.S.
Nie dopisałeś na jakich ciśnieniach jeździ Pan Jan Ditenbach :)
Kiedy możemy się spodziewać udostępnienia nagrań z kasku?? Nie wiem jak inni ale ja się nie mogę doczekać!
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 8-9.10.2011 Zawody w Niemczech Stendal
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 73 zapytań