Temat: Sprzedam KTM 525EXC
Witam
Chce sprzedac swoją Mandaryne
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1861580155[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 525EXC
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Chce sprzedac swoją Mandaryne
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1861580155[/url]
Troche kolego przegiales z cena. Zobacz jaka maszyne sprzedaje Marcin Rybski za 23 000 i porownaj to ze swoim katem za 20 000.
moze i troche za wysoka cena ale bez przesady kat jest jak widze zarejestrowany a to duzy plus
ja bym powiedział ze ta Yamaha jest za droga jak na "zabawke" tylko na tor
nie sugerujcie sie ceną "KupTeraz", chciałbym dostać ok 18-19 k
a zaznaczam,ze lista "gratisów" jest długa...za same felgi Excela i tarcze hamulcową z PowerParts dałem prawie 6k...
do tego w cenie oryginalne crossowe koła z oponami (praktycznie nieśmigane)
do tego dodatkowe plastiki, łańcuchy, zębatki - jest nieźle:)
A maszyna Marcina za 23k faktycznie niezła... troche za tanio chce moim zdaniem;)
ciezko sprzedac 525, ja swojej nie sprzedałem i postanowiłem trzymac ja jeszcze jeden sezon xd
A czy jest mozliwosc kupienia sprzetu na kolach crossowych. Jezeli tak to wtedy jaka cena by Cię interesowała???
Chcialbym sprzedać z 2 zestawami kół
Chyba, ze znajdzie sie na forum chętny na felgi supermoto:)
Jak by ci zostaly to pewnie znalazl by sie na nie amator. No ale jak bys mial sprzedac bez felg sm i bez tarczy no to pi razy drzwi jak byla by ta cena???
Ps. No troszke mi brakuje kaski i stad moje pytanie, a widze ze sprzecicho zadbane.
Ps1. A jak nie sprzedasz do zimy to i tak mi go oddasz w zime za 15tys z 2kpl kół. Hehe takie czasy.
KKKKKur-de ile ? :o Wsadź w sprzęta 5 tyś i więcej ale nie spodziewaj się 19 tysi za 2006 rok :D
Jak sprzedaz za tyle daj znać ;)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Xh5DCRWcDAo&feature=player_detailpage#t=44s[/url]
Chcialbym sprzedać z 2 zestawami kół
Chyba, ze znajdzie sie na forum chętny na felgi supermoto:)
Co to są za koła SM (Excel czy Behr) i jakie rozmiary obręczy?
Chętny na koła zawsze się ktoś znajdzie...;)
Jak by ci zostaly to pewnie znalazl by sie na nie amator. No ale jak bys mial sprzedac bez felg sm i bez tarczy no to pi razy drzwi jak byla by ta cena???
Ps. No troszke mi brakuje kaski i stad moje pytanie, a widze ze sprzecicho zadbane.
Ps1. A jak nie sprzedasz do zimy to i tak mi go oddasz w zime za 15tys z 2kpl kół. Hehe takie czasy.
Dzinkss - pi razy drzwi 14k
Podeslij mi na pw lepszej jakosci fotki, i swoj nr telefonu. A np w druga strone bez kol enduro wydechow itp. Gadzetow?
Motorek znalazł nowego własciciela.
Poszedł z 1 kompletem kół i bez kilku dodatków za 15.500zł
Duzo mniej niz oczekiwałem zle cóż, twarda ręka rynku...
Gratuluje nowemu włascicielowi i zycze radości z jazdy:)
Narazie to nie radosc z jazdy, a pełne pory;-) Aku juz nowe, kreci az milo.
PS. Czekam z niecierpliwocia na kurtałke. Pozdro
Motorek znalazł nowego własciciela.
Poszedł z 1 kompletem kół i bez kilku dodatków za 15.500zł
Duzo mniej niz oczekiwałem zle cóż, twarda ręka rynku...
Gratuluje nowemu włascicielowi i zycze radości z jazdy:)
A z którymi kołami? Jakie dodatki ci zostały.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 525EXC
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 71 zapytań