Odp: Plastiki do drz 400 sm KUPIE
W jakiej cenie caly set ?? i z jakiej firmy taniej niz balckbird ? 350 wszystko
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Plastiki do drz 400 sm KUPIE
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W jakiej cenie caly set ?? i z jakiej firmy taniej niz balckbird ? 350 wszystko
znalazlem komplet bez blotnikow za 360 zl dostepne chyba 3 kolory :) jest ktos jeszcze zainteresowany ??
takie cos mi wyslal "w programie wyswietla mi ze w hurtowni w magazynie sa takie komplety jak pan chce 3 czarne , 2 zolte , 1 bialy , jak by pan bral jeszce jeden komplet zastosujemy jakoas obnizke , posiadam jeszcze do drz zebatki w ofercie supersprox, vaz ltda.np. 15z przod 28zł, prosze dzwonic jezeli jest pan zainteresowany" wiec jak cos to dajcie mi cynk
ja bym był zainteresowany!
wziąłbym białe. ;)
Dobra 68 funciszy wsio(boczki, blotniki) plus wysylka /x osob
Kto zainteresowanmy ???????
All made by ACERBIS
na allegro są żółte acerbisy za 398 zł bodajrze
pokaz to se nie bede gitary zawracal sciaganiem tego
radziu jak chcesz zamowic te z uk to mow i zamowimy razem, tyle ze musisz sie zdecydowac bo jak nie to chyba wezme te bez blotnikow
radziu: daj link do sklepu z którego będziesz zamawiał? Jakie sa dostepne kolory? Czy sa jakieś fotki całego zestawu?
http://cgi.ebay.co.uk/Acerbis-Plastic-Kit-DRZ-400-00-07-Motocross-Yellow_W0QQitemZ110366644018QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Parts?hash=item110366644018&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1689|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
w inter motors kąplet plastików acerbis kosztuje 360 zł bynajmniej w gorzowie ja moge za tyle kupić. pozdro
cały zestaw plastików acerbisa załatwię za 330 pln
Szkoda, że te zestawy nie zawierają owiewki przedniego reflektora :(
Bo jednak przy glebiszczach to się najczęściej rysuje.
A rzadko kiedy ktoś ją sprzedaje.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Plastiki do drz 400 sm KUPIE
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 76 zapytań