Temat: Kupię supermoto 9-13 tyś pln
Witam. Właśnie rozstałem się z moją Suzą DRZ 400 E i poszukuję supermoto w cenie do 13 tyś. Głównie interesuje mnie jakiś KTM, Honda lub Husqarna z rejestracją. Czekam na propozycje. Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię supermoto 9-13 tyś pln
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Właśnie rozstałem się z moją Suzą DRZ 400 E i poszukuję supermoto w cenie do 13 tyś. Głównie interesuje mnie jakiś KTM, Honda lub Husqarna z rejestracją. Czekam na propozycje. Pozdrawiam
Zapraszam do działu sprzedam ;)
Szkop, odczytaj wiadomość może cię zainteresuje. :)
Sebo tylko nie mów że crf'ę proponujesz - my się nie zgadzamy !!
[url]http://allegro.pl/honda-xr-600-r-xr600r-ttr-xt-drz-sm-supermoto-i1828039794.html[/url]
jak by coś to to jest moja xrka
kilku ludzi z forum ją widziało i wiedzą jak chodzi:)
No niestety padło na CRFę z całego mojego dobytku 3 motocykli i 6 samochodów tylko CRFę sprzedam na szybko.
Potrzebuje kasy by móc się finansowo odblokować. Nie mam nawet na komisje lekarską by z zaświadczeniem móc iść po odszkodowanie (a może wpaść całkiem spora sumka).
Wiem, wiem ale co zrobić :( łza się w oku kręci ale takie życie.
Próbuje sprzedać też Cafe ale na to potrzeba amatora.
No trudno widocznie żadna Honda nie jest mi pisana , 2 lata temu ktoś sprzatną mi sprzed nosa XR600 którą teraz ma MISA , a teraz ktoś kupi CRF od Sebka . Takie życie , ja na ta chwile nie mam kasy na CRF , bo odkupił bym ją odrazu od Sebastiana i on o tym wiem :) . Natomiast nie chce go blokować ... wiec moje przyzwolenie z bólem serca bo z bólem serca , ale jest . CRF jest godna polecenia , silnik, amorek skrętu, stunt steleż itd. BAJKA
No niestety padło na CRFę z całego mojego dobytku 3 motocykli i 6 samochodów tylko CRFę sprzedam na szybko.
Potrzebuje kasy by móc się finansowo odblokować. Nie mam nawet na komisje lekarską by z zaświadczeniem móc iść po odszkodowanie (a może wpaść całkiem spora sumka).
Wiem, wiem ale co zrobić :( łza się w oku kręci ale takie życie.
Próbuje sprzedać też Cafe ale na to potrzeba amatora.
Sebek poczekaj, sprzedam swoją xrke i kupię od ciebie rzeźnika:)
Wzruszacie mnie chłopaki :( poważnie.
Sebo a mogę obejrzeć jakieś fotki tej CRFki którą tak każdy wychwala
Seba...
Weronika czeka... ;)
seba czekaj już idę pod latarnię zarobić na cfr'ke !!!!
ale tak serio wyślij mi na PW ile cenisz to może skołuje na szybko jakiś szmal :]
Bmw g650 xmoto/supermoto. Oddam w dobrej cenie.
a jak wyglada ta dobra cena?
Mieści się w widełkach podanych przez Szkopa
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię supermoto 9-13 tyś pln
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 83 zapytań