1 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-09-29 19:56:11)

Temat: moge sprzedac crf 450 dynotech

jak w temacie jak bedzie chetny na moja crf 450 do ujezdzania na torze to zastanowie sie.cisniena nie mam bo moto zapadlo juz w  sen zimowy i do wiosny bedzie sie kurzyl a ja i tak od 2 dni juz jestem za granica .nie pytajcie sie dlaczego sprzedaje czy cos z moto nie tak, odrazu tlumacze moto jest jak na fotkach i cyka jak szwajcarski zegarek ale zycie pisze rozne scenariusze i 3 tygodnie temu musialem zmienic miejsce zamieszkanie i kupic mieszkanie ale przydaloby sie jeszcze troche je doposazyc.jak pisalem cisnienia nie mam,na torze nie bylem crfa a sluzyla mi do resetowania sie po pracy wieczorami.ewentualnie moge w rozliceniu wziasc jakies moto tansze berga 650 czy cos lekkiego i dosc mocnego bo bez moto nie potrafie zyc.narazie badam rynek czy bedzie ktos kto potrzebuje moto na zawody.70 koni i 100 kg duzo mowi.cena 25000.wiadomosci na pw.uwaga moto zarejestrowane.czyli duzy bonusik a teraz krotki opis co ta popierdulka ma pozmieniane  ,  supermoto na tor zrobione z crf 450. Koszt budowy przekroczył 62tys zł. Moto zostało zbudowane przez profesjonalna firme tuningowa DYNOTECH gdzie udało sie z wyciagnac z tej maszyny ponad 70km. Motor z rocznika 06 ale w 09 zostalo całkowicie przerobione wraz z silnikiem.
Krótki opis moto :
Podwójny wydech tytanowo-carbonowy DEVILA z powerbombem
Przednie złote zawieszenie z Marzocchi
Hamulce 6 tłoczkowe Beringer (cały komplet) plus klamka sprzegla beringer
Gąbka typu Exposafe wylozony jest nia bak w srodku
Koła excel, piasty z talona
zbiorniczek na zlewki.amortyzator tylni skrocony,przerobiony w srodku i sprezyna skrocona
Dodatki karbonowe na bak,rame,lagi,zacisk tylny,slizg boczny lancucha ,oslona silnika
zebatki 13 zebow,tyl 44 firmy talon
Amortyzator skrętu GPR 8 pozycji
oslona zebatki ACCEL
Rolgaz Robby moto
Reszta to lekkie śruby Pro-Bolt (aluminiowe i tytanowe), aluminowe korki oleju Evotech, carbonowe osłony i dodatki firmy Pro Carbon, supermiękkie manetki Rhental`a, siedzenie supermoto SDG, uchwyt linki sprzęgła z STM`a
pancerna pokrywa sprzęgła  niezniszczalny element frezowany CNC z lotniczego aluminium - również z firmy FactoryPro.
Półki pochodzą z firmy Kite
Śruby tunignowe,podnozki talon
Również z tej firmy są dodatkowe chłodnice obiegu wody,wzmocnienia chlodnic, zestaw węży silikonowych w kolorze czerwonym, kierownica, zestaw zaślepek do silnika, hotstart, zaślepka do gaźnika powiększająca komorę pływakową w gaźniku (pozwala uniknąć zadławienia po mocnym przeciążeniu np. lądowaniu ze skoku), wzmocnienia chłodnic
W silniku:
tytanowe zawory na podwojnych spreżynach
ostre wałki
zamontowany został kit gaźnikowy FactoryPro . Nie jest to pospolity zestaw do gaźnika - tylko profesjonalny zestaw z tytanową iglicą, rozpylaczem, zestawem dysz paliwowych i powietrznych; wymagający trwałej mechanicznej przeróbki gaźnika
dotrojenie gaźnika do wydechów na hamowni
sprzegło antyhoppingowe STM
cruschpady na kierownice i kola firmy supermotoengineering
Przerobiony układ chłodzenia    ,zalozone dodatkowe chlodniczki. licznik mth

Post's attachments

Attachment icon 1.jpg 142.59 kb, 121 downloads since 2011-09-29 

Attachment icon 3.jpg 147.44 kb, 85 downloads since 2011-09-29 

Attachment icon 4.jpg 166.34 kb, 119 downloads since 2011-09-29 

Attachment icon 5.jpg 146.75 kb, 99 downloads since 2011-09-29 

Attachment icon 6.jpg 160.01 kb, 85 downloads since 2011-09-29 

Attachment icon IMG_0303.jpg 152.35 kb, 108 downloads since 2011-09-29 

Attachment icon IMG_0374.jpg 149.66 kb, 75 downloads since 2011-09-29 

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

2 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-09-29 19:57:50)

Odp: moge sprzedac crf 450 dynotech

Szkoda , ze sprzedajesz , myślałem , że wiosną sie ustawimy w Sulejowie i pokażesz jak to fruwa .
Robert jak byś nie miał gdzie trzymać jej przez zime to wal jak w dym , ja ją potrzymam lubie takie małe złośnice .http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24169/radoslaw_sikorski_usmiech_550a.jpeg

motoslide.com

3

Barteksm napisał/a:

Szkoda , ze sprzedajesz , myślałem , że wiosną sie ustawimy w Sulejowie i pokażesz jak to fruwa .
Robert jak byś nie miał gdzie trzymać jej przez zime to wal jak w dym , ja ją potrzymam lubie takie małe złośnice .http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24169/radoslaw_sikorski_usmiech_550a.jpeg

na ostatniej fotce juz we snie w garazu.nie wiem czy sprzedam.narazie badam jakie zainteresowanie.wiadomo z potencjalny kupiec bedzie ja chcial na tor bo miazdzy wszystko.bynajmniej przy mojej wadze ponad 100 na starcie gsxr 1000 k7 nie mial co szukac.takiego cisnienia nie mam bartek jezeli bedzie konkretny gosc to sprzedam ale napewno cos tanszego postawie w garazu mysle o bergu 650 tez dalby rade.tak czy tak czyms przyjade do sulejowa naet kuzwa rowerem a narazie zycie znow wygnalo zagramanice

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

4

Widziałem , że chłopaki z toru wyprzedają maszyny wiec może znajdziesz amatora .
Drugie moto przydało by Ci sie na miejscu ;) po drugiej stronie morza , a wtedy już krótka droga , żeby polatać z Redardsami czy Pimstaram . Nic nie sugeruje ;)

motoslide.com

5 Ostatnio edytowany przez SuperMocarz (2011-09-29 20:22:55)

piękna sztuka. Pałowałem się przy niej dwa lata temu na targach :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

6

Brzozrider napisał/a:

piękna sztuka. Pałowałem się przy niej dwa lata temu na targach :)

Czyli to ona ! Tak mi sie własnie zdawało , że mniaki z dynotechu mieli jakies crf na targah .

motoslide.com

7

Pedrosa masz PW

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

8

nieaktualne.mozna zamknac temat