Temat: moge sprzedac crf 450 dynotech
jak w temacie jak bedzie chetny na moja crf 450 do ujezdzania na torze to zastanowie sie.cisniena nie mam bo moto zapadlo juz w sen zimowy i do wiosny bedzie sie kurzyl a ja i tak od 2 dni juz jestem za granica .nie pytajcie sie dlaczego sprzedaje czy cos z moto nie tak, odrazu tlumacze moto jest jak na fotkach i cyka jak szwajcarski zegarek ale zycie pisze rozne scenariusze i 3 tygodnie temu musialem zmienic miejsce zamieszkanie i kupic mieszkanie ale przydaloby sie jeszcze troche je doposazyc.jak pisalem cisnienia nie mam,na torze nie bylem crfa a sluzyla mi do resetowania sie po pracy wieczorami.ewentualnie moge w rozliceniu wziasc jakies moto tansze berga 650 czy cos lekkiego i dosc mocnego bo bez moto nie potrafie zyc.narazie badam rynek czy bedzie ktos kto potrzebuje moto na zawody.70 koni i 100 kg duzo mowi.cena 25000.wiadomosci na pw.uwaga moto zarejestrowane.czyli duzy bonusik a teraz krotki opis co ta popierdulka ma pozmieniane , supermoto na tor zrobione z crf 450. Koszt budowy przekroczył 62tys zł. Moto zostało zbudowane przez profesjonalna firme tuningowa DYNOTECH gdzie udało sie z wyciagnac z tej maszyny ponad 70km. Motor z rocznika 06 ale w 09 zostalo całkowicie przerobione wraz z silnikiem.
Krótki opis moto :
Podwójny wydech tytanowo-carbonowy DEVILA z powerbombem
Przednie złote zawieszenie z Marzocchi
Hamulce 6 tłoczkowe Beringer (cały komplet) plus klamka sprzegla beringer
Gąbka typu Exposafe wylozony jest nia bak w srodku
Koła excel, piasty z talona
zbiorniczek na zlewki.amortyzator tylni skrocony,przerobiony w srodku i sprezyna skrocona
Dodatki karbonowe na bak,rame,lagi,zacisk tylny,slizg boczny lancucha ,oslona silnika
zebatki 13 zebow,tyl 44 firmy talon
Amortyzator skrętu GPR 8 pozycji
oslona zebatki ACCEL
Rolgaz Robby moto
Reszta to lekkie śruby Pro-Bolt (aluminiowe i tytanowe), aluminowe korki oleju Evotech, carbonowe osłony i dodatki firmy Pro Carbon, supermiękkie manetki Rhental`a, siedzenie supermoto SDG, uchwyt linki sprzęgła z STM`a
pancerna pokrywa sprzęgła niezniszczalny element frezowany CNC z lotniczego aluminium - również z firmy FactoryPro.
Półki pochodzą z firmy Kite
Śruby tunignowe,podnozki talon
Również z tej firmy są dodatkowe chłodnice obiegu wody,wzmocnienia chlodnic, zestaw węży silikonowych w kolorze czerwonym, kierownica, zestaw zaślepek do silnika, hotstart, zaślepka do gaźnika powiększająca komorę pływakową w gaźniku (pozwala uniknąć zadławienia po mocnym przeciążeniu np. lądowaniu ze skoku), wzmocnienia chłodnic
W silniku:
tytanowe zawory na podwojnych spreżynach
ostre wałki
zamontowany został kit gaźnikowy FactoryPro . Nie jest to pospolity zestaw do gaźnika - tylko profesjonalny zestaw z tytanową iglicą, rozpylaczem, zestawem dysz paliwowych i powietrznych; wymagający trwałej mechanicznej przeróbki gaźnika
dotrojenie gaźnika do wydechów na hamowni
sprzegło antyhoppingowe STM
cruschpady na kierownice i kola firmy supermotoengineering
Przerobiony układ chłodzenia ,zalozone dodatkowe chlodniczki. licznik mth