Temat: [S] Sprzedam Yamahe DT 125 X Supermoto !!
Jak w temacie sprzedam Yamahę DT 125 x, jest to seryjne supermoto. Więcej informacji tutaj: [url]http://moto.allegro.pl/yamaha-dt-125-x-supermoto-i1845746640.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Sprzedam Yamahe DT 125 X Supermoto !!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie sprzedam Yamahę DT 125 x, jest to seryjne supermoto. Więcej informacji tutaj: [url]http://moto.allegro.pl/yamaha-dt-125-x-supermoto-i1845746640.html[/url]
No opony trzeba wymienić ;D
ile ma koników? zarejestrowane na A1?
No opony trzeba wymienić ;D
No trochę po torze latałem :D
ile ma koników? zarejestrowane na A1?
Ile koników to dokładnie nie wiem, ale 20 powinien mieć. Zarejestrowany na zwykły motocykl kat. A.
Polecam byłem właścicielem przed Kubą,i maszynka chodziła naprawdę świetnie :)
jak można moto na A1 zarejestrować ja się pytam?
jeżeli moto spełnia wymagania jakie są określone dla A1 (a en raczej spełnia) i jeżeli ma się prawo jazdy kategorii A1 to można takim motocyklem jeździć
Polecam byłem właścicielem przed Kubą,i maszynka chodziła naprawdę świetnie :)
Dzięki za rekomendacje :)
Jest to 125 więc możesz jeździć na A1 :)
no nie koniecznie bo np. takie exc125 niby jest 125 ale z wbita prawdziwa moca w dowodzie nie moze jezdzic na A1 maja to swoje glupie ograniczenie mocy do 15 km :/
Też mogę polecić. Na torze nie mogłem jej dogonić Husqvarną SM 450 R!
to lepiej się nie chwal tylko ćwicz ;p
fajne moto
Nie wymądrzaj się, bo dostaniesz bana!
Ja tu Kubie robię tło do sprzedaży a Ty mi pojeżdżasz! :D
wiem wiem :D to był przed ostatni raz ... co do yamaszki to sprzęt w sam raz na początek pzdr
Nie przejmuj się mocą, bo to co jest wpisane w dowód/ karte pojazdu nie ma się nawet w 10% z rzeczywistością, masz zawsze moc zaniżoną, mogę Ci pokazać dowód od mojego exc 450 w którym mam wbite chyba 17 koni...? Więc tutaj no stress, nikt na hamowni nie będzie tego sprawdzał :D
Też mogę polecić. Na torze nie mogłem jej dogonić Husqvarną SM 450 R!
:) jak na 125 to jest naprawdę mocny sprzęt, trochę treningów i można nieźle śmigać.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Sprzedam Yamahe DT 125 X Supermoto !!
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 80 zapytań