1

Temat: Sprzedam moja Alfe ! :D

Mimo ze to nie jest supermoto ale moze jednak ma cos z nim wspólnego bo tez ma 17 cali :D haha

Wszystk oopisane w aukcji niżej :)

[url]http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1845284646[/url]

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

2

Odp: Sprzedam moja Alfe ! :D

Dobry opis dałeś :) :) :D

"Auto godne polecenia, nie miałem z nim zadnego problemu."

a chwilę wcześniej

"-W samochodzie został zrobiony 12 tysiecy kilometrów temu kapitalny remont silnika,

-została założona prawie nowa skrzynia biegów"

w takim razi mam pytanie co to dla ciebie jest problem z samochodem??

kolizja z lokomotywą?? udział w destruction derby??

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

3

jedno nie musi wykluczać drugiego - remont mógł zrobić zanim auto stanęło na dobre na środku skrzyżowania :]

PS. Patryk z tego roku 1.8 TS miały 144 konie - po 2001 140km :)

4

To ja opowiem dowcipa :)

Wiecie dlaczego kierowcy Alfa Romeo nie pozdrawiają się na drodze?

Bo rano widzieli się w serwisie :pppp

5

Gajos napisał/a:

jedno nie musi wykluczać drugiego - remont mógł zrobić zanim auto stanęło na dobre na środku skrzyżowania :]

ale remont główny po przebiegu 170 kkm w samochodzie?? to coś nadal jest nie tak albo były zaj...e problemy z autem albo przebieg trzeba by x5 przemnożyć :)

widziałem motocykle które miały większy przebieg bez remontu :)

pewnie sporo motocykli z allego ma podobny przebieg :P

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

6

poczytaj troszkę o silnikach TwinSpark alfy - niby wolnossący benzyniak ale wymaga opieki i dbania jak wyżyłowany turbolot - trochę zaniedbań i dwumasówka się wysypuje a potem to już wiadomo... do tego drobne problemy z elektryką (czujniki przepustnicy, czujniki położenia wału) - wdzięczne i piękne auta ale tak jak SM dla kogoś kto lubi, umie grzebać i wie na co się pisze :]

7

Samochód kupiłem od wieśniaka z szopy z zajechanym silnikiem - zatarty wał silnik nie krecił i z rozkurwiona skrzynia zebatki w skrzyni przebiły sie za obudowe bo postanowiły pooddychac swierzym powietrzem. wiec ja go przywiozłem na lawwecie i zrobiłem kompletny remont i po remoncie zrobilem 12 tysiecy bez jakiej kolwiek awarii... A sprzedaje z tego powodu ze ona poprostu duzo pali a ja głównie po miescie jezdze i przeciadam sie na jakies TDI

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

8

posiada 150 koni poniewaz silnik był lekko przerabiany kanały rozwiecsone lekko ssace i wydechowe, głowica splanowana, i wszystko co było mozliwe spolerowane, denka tłoków, zawory, kanały, wszystko, wszystko :)

BYŁY: