1 Ostatnio edytowany przez samson (2011-09-27 20:00:04)

Temat: CRF490 SM taniocha

Do wzięcia moja maszyna, z którą jestem od 4 sezonów:

Honda CRF450 (490) 2002:
- 10 mth po serwisie silnika (korba prox, łożyska i uszczelniacze allballs, cylinder athena 490cm3, tłok vertex, koszt ponad 3500 pln)
- koła excell 17'', tył 5.0'' na oponach Shinko (na nich 3 treningi + 2x zawody)
- crashpady jedyne w swoim rodzaju Decathlon Racing ;)
- kierownica WRP
- koła terenowe na Pirelli Scorpion MX - stan dla mnie średni, dla innych igła - kostki pozaokrąglane
- plastiki założone na ten sezon, okleina Factory Effex (tylko tła numerowe)
- dodatkowo stare oryginalne czerwone plastiki z oryginalną okleiną, trochę sfatygowane po terenie ;)
- gratis w pyte części, łącznie ze starymi po remoncie, 3 łańcuchy, zębatki, klocki, filtry, stary cylinder
- hamulec seryjny, tarcza 320 braking, adapter talon
- nowy wydech Arrow (sam tłumik) + 2 zapasowe tłumiki
- motocykl do przejrzenia na przyszły sezon, kiepsko pracują zaciski na prowadnicach, trzeba by to wszystko wyszorować i nasmarować ;)
- przewody hamulocowe Hell oplot stalowy
- nowe łożysko główki ramy (10 mth), dolne łożycho amortyzatora (allballs)
- na ostatniej rundzie w kisielinie padły uszczelniacze pompy wody - założony nowy komplet naprawczy
- nowy kosz sprzęgłowy Mitaka (10 mth)
- zapasowy zapłon (CDI+impulsator+cewki)
- świeży kopniak oryginał Honda + stary
- przedni hebel był ciastowaty, wymieniłem reperaturkę pompy ale w sumie niewiele pomogła, przydało by się wymienić pompę na inną
- napinacz łańcucha rozrządu wymieniony w zeszłym sezonie na nowy - Honda (wada fabryczna - pękająca sprężyna)
- zawory ssące stalówki Prox (od początku sezonu nie wymagały regulacji, więc jest nieźle)
- gratis aluminiowy rolgaz sunline, manetki, zapasowa linka sprzęgła i wszystko co znajde do niej w garażu, a jest tego troche

Na ten sezon zbudowana do SM. Pozostałe 3 używana do endurowania po żwirowniach i lasach.

Cena 9500 PLN. Do obejrzenia w Żabiej Woli - wylot z Warszawy na Katowice. Tel 603-616-454.

Post's attachments

Attachment icon 0027.JPG 883.74 kb, 40 downloads since 2011-09-27 

Attachment icon SUWALKI 659.jpg 110.34 kb, 39 downloads since 2011-09-27 

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

2

Odp: CRF490 SM taniocha

Informuje wszem i wobec,  że maszyna dalej aktualna. Obecnie na kołach MX.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl