Odp: DR-Z NO I CHU..la..J..noga
Przy logowaniu na stronie Cometic nie ma możliwości wybrania kraju. A na Epic nie widzę nigdzie tych uszczelek. To pisać mam do nich czy jak?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » DR-Z NO I CHU..la..J..noga
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przy logowaniu na stronie Cometic nie ma możliwości wybrania kraju. A na Epic nie widzę nigdzie tych uszczelek. To pisać mam do nich czy jak?
Tak pisz. Do DRZ mają wszystko.
Możliwe że będę potrzebował zakupić numer 8 i 9 ze schematu:
[url]http://www.cmsnl.com/suzuki-dr-z400-sm-usa_model15936/partslist/432786.html[/url]
Ma ktoś może na sprzedaż? I jaka cena od razu mówicie. Jutro będzie wiadomo co mi się dokładnie posypało ale puki co obstawiamy na te części.
no i bez awaryjnosc drz poszła w krzaki kiedy pojawiło sie kilka kucy wiecej zaczyna padac wszystko po kolei :)
niestety ;p Ale jak się zrobi będzie hulać :D
Hmmm chyba nikt nie ma. A ma ktoś może uszkodzony silnik na handel? Tylko taki który odpalał wcześniej - np. po zatarciu tłoka?
Hmmm chyba nikt nie ma. A ma ktoś może uszkodzony silnik na handel? Tylko taki który odpalał wcześniej - np. po zatarciu tłoka?
[url]http://cgi.ebay.pl/SUZUKI-DRZ-400-STARTER-CLUTCH-HUB-DRIVE-COG-REAR-00-10-/230569170131?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item35aefe54d3[/url]
225zł i jest twoje:)
no i bez awaryjnosc drz poszła w krzaki kiedy pojawiło sie kilka kucy wiecej zaczyna padac wszystko po kolei :)
heh, dlatego stwierdzilem ze wole kupic mocne fabrycznie ;) i teraz jestem mega zadowolony;)
hacker dla Ciebie to się normalnie flaszka należy :D Dzięki
Okazało się, że te małe łożysko jest OK. Kierunkowe tj te duże na schemacie się jednak posypało :/ W serwisie tylko razem z tym kołem zębatym jest w kupnie. Wiec ponawiam pytanie o łożysko lub uszkodzony silnik.
Giersik, zapytaj Mike/ figla...nie wiem co chwila mu się zmienia ;) Z tego co wiem to chyba kupił cały silnik. A co zrobił z zajechanym. ? ;)
uszczelka z Larssona po 2000 km (QRWA!)
uszczelka z Larssona po 2000 km (QRWA!)
Ja u siebie też wsadziłem z larssona ;/
Może to to.
no właśnie zaczął znikać płyn ale aż tak nie kopciło żeby było widać, aż puściła
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » DR-Z NO I CHU..la..J..noga
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 77 zapytań