1

Temat: Pacza z Zabrza wita serdecznie :)

Cześć

Marcin jestem, znany ogólnie jako Pacza. Na motocyklach poruszam się od zawsze.... za bajtla były to piździki rożnej maści (ogarki, simsonki i inne pitorynki), gdy zarobiłem pierwsze większe pieniądze w wieku piętnastu lat kupiłem sobie Jawe 350TS. Od tej pory przewinęło się pod dupą sporo maszyn... Obecnie na posterunku została Zuzia ( Suzuki GS 500E) od mej kobiety. Moja maszyna została sprzedana.... mam nadzieję w przyszłym roku postawić koło Zuzi jakąś fajną DR-Z SM (chyba, ze trafi się podczas poszukiwań coś ciekawszego).
Po przemyśleniach stwierdzam, że zabawa SM jest tym, co mnie najbardziej kręci w jeździ motocyklem....  Na turystykę nie będę miał hajsu i czasu przez najbliższe sezony, prędkości duże też mnie nie kręcą....
Trochę poczytałem sobie wasze forum ( Jaca polecał....) i naprawdę jest tu klawo :P

Mam nadzieję, że niebawem z Wami polatam, zasilając szeregi drużyny Supermoto Terror - Śląsk

2

Odp: Pacza z Zabrza wita serdecznie :)

O kurde :D To mnie zaskoczyłeś pozytywnie. Witam witam władco kotów :D Na następny sezon znajdziemy Ci coś zajebistego. Czyżby na rzeźni była cisza i spokój? ;) Kiedyś trzeba by tam znowu zajrzeć...

Miłego forumowania :P

3

Powitać ;)

4

Cześć :)

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

5

Siema

i can do this .. here, hold my beer

6

Siemka ;)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

7

Witaj :)

Husqy SMR-R 450

8

Siema, być może za niedługo mój będzie do przytulenia  :P  ;)

9

Witamy

sms 125 --> smr 450

10

pacza napisał/a:

Cześć
Na turystykę nie będę miał hajsu i czasu przez najbliższe sezony

Cześć

niestety SuperMoto też do najtańszych zabaw nie należy ;)

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

11

Dziękuję za przywitanie :)

Kula napisał/a:

Cześć

niestety SuperMoto też do najtańszych zabaw nie należy ;)

Tutaj na myśli miałem brak kasy na wyjazdy dalekie gdzieś...
Zapomniałem dopisać, że namietnie gram w Paintballa i w razie zainteresowania jestem w stanie zorganizować dobrą grę speedową, leśną lub "budynkową".