Temat: Suzuki DR-Z SM Full Yoshi RS2
Jak w temacie. Sprzęt godny polecenia. Pozdro
[url]http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-k7-idealny-stan-M2862613.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Suzuki DR-Z SM Full Yoshi RS2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie. Sprzęt godny polecenia. Pozdro
[url]http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-k7-idealny-stan-M2862613.html[/url]
Up
Nowa cena dla forumowiczow 12500zl.
Bez słodzenia, bez ukrytych konszachtów, bezinteresownie mogę powiedzieć że naprawdę Dzinkssa szprzęt chodzi pięknie i wygląda ja nówka.
Naprawdę sprzęcik wymuskany, nie ma się do czego czepić. Wszyscy którzy mieli okazje widzieć go na zlocie potwierdzą moje słowa. Jeśli ktoś naprawdę szuka fajnego sprzęta to walcie do Dzinkssa jak w dym. Po cholerę tłuc się gdzieś po Polsce i oglądać jakieś padaki.
P.s. Nie mam u Dzinkssa prowizji od sprzedaży. :D
Dodam jeszcze.
Dopiero teraz wszedłem na jego linka do ogłoszenia. Zdjęcia z galerii absolutnie nie oddają tego w jakim jest stanie, w realu wygląda dużo, dużo lepiej niż na zdjęciach. ;)
P.s. Do Dzinkssa. Nie postarałeś się ze zdjęciami :(
potwierdzam - w realu jest o niebo lepiej niż na zdjęciach :]
P.s. Do Dzinkssa. Nie postarałeś się ze zdjęciami :(
No niestety robione były zabytkowym aparatem, który na zlocie odmówił całkowicie posłuszeństw.
mam chyba jakieś lepsze zdjęcia Twojej DRZ to Ci prześlę
Seba ma absolutną racje, Dzinkss wie jak dbać o sprzęt ;0
:) Lepiej zmień zdjęcia bo moto wygląda średnio -wyblakłe plasticzki jakieś + cena =takie se ;) ;)
Jednym słowem Dzinkss naprawdę musisz zrobić nowe zdjęcia. (z lepszą ostrością)
Aż trudno mi uwierzyć że zdjęcia tak mogą zepsuć pierwsze wrażenie. No pamiętam jak wszyscy staliśmy wokół twej DRZety i spuszczaliśmy się jaka jest piękna i wymuskana :) (dodam że było to w miniony weekend)
:) Lepiej zmień zdjęcia bo moto wygląda średnio -wyblakłe plasticzki jakieś + cena =takie se ;) ;)
żeby wszystkie SM miały tak wyblakłe plastiki jak DRZ Dzinkssa to można można by powiedzieć że dopiero wyjechały z salonu.
Dzinkss pożycz od kogoś aparat i zrób realistyczne foty motocykla
Up. Dzisiaj będą nowe zdjęcia
podpisuję się do wypowiedzi kolegów wyżej sprzęt widziałem słyszałem szczerze polecam i sam się dziwię że tylko tyle trzeba za nią zapłacić
pozdro
:O Jak nowka! Szkoda, ze narazie kasy nie mam :((
no, teraz to jo ;)
Dzinkss a może XT byś chciał :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Suzuki DR-Z SM Full Yoshi RS2
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 77 zapytań