1

Temat: 8-9.10.2011 Zawody w Niemczech Stendal

W tym terminie odbywają się zawody IDSM (Międzynarodowe Mistrzostwa Niemiec Supermoto) Są tam klasy dla zawodników z licencją i totalnych amatorów (zawodnicy bez licencji międzynarodowej)

Klasy wyglądają tak:

S1 wiadomo :) Hermunen i ekipa (Mistrzostwa Niemiec)
S2 wiadomo :) Jasinski i reszta (Mistrzostwa Niemiec)
C1 Dla zawodników z licencją  A (Międzynarodowa) poj. do 450 (puchar Niemiec)
C2 Dla zawodników z licencją  A (Międzynarodowa) poj. pow. 475 (puchar Niemiec)
Junior
Amator (bez licencji)

Tor znajduje się zaraz za Berlinem od Poznania ok 400km

Pisze się ktoś poza Rafałem i mną?? Można zrobić Polską ekipę :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

2

Odp: 8-9.10.2011 Zawody w Niemczech Stendal

Maniek - masz gdzieś jakieś info? Harmonogram/koszty?

crisson
SM450RR

3

Dzisiaj będę dzwonił do klubu który to organizuje. Jak będę miał info to dam znać. Chłopaki najlepiej pozamieniajcie swoje licencje na A i w przyszłym roku startujcie w mistrzostwach polski. I okazjonalnie wtedy można bez żadnych trudności startować za granicą.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

4

hyyyymmmm Jak by jechał Crisson, to z chęcią bym się wybrał :) Łakomy kąsek :P

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

5

[url]http://www.youtube.com/watch?v=9ppnqz5HDNc[/url]

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

6

my byśmy startowali w klasie C1 i też jest kilka filmów n YT

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

7 Ostatnio edytowany przez samson (2011-09-21 13:10:08)

Aż żal tyłek ściska, że ten termin mam zajęty bo bym pokazał niemcom co to znaczy amatorska jazda  :rolleyes:
Fajna traska i długi teren... to co lubię najbardziej.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

8 Ostatnio edytowany przez maniek-rr312 (2011-09-21 14:05:27)

Już wszystko wiadomo. Wpisowe do klasy C1 to 80Euro Do wystartowania potrzebna jest kopia przedniej i tylnej strony licencji oraz pozwolenie na start z naszego kochanego PZM. Harmonogram czasowy dostanę na maila 10 dni przed imprezą. Dalej Panowie zmieniać licencje na A i startujemy, a w przyszłym roku posmigamy sobie w Mistrzostwach Polski bo co tam siedzieć w Pucharze. Dajmy szansę na rozwijanie się wolniejszym. Może tym sposobem będzie nas więcej w obu klasach tj. MP i PP

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

9

a jak z amatorami ??

10

Nie wiem mam numer do Pani z klubu, który to organizuje. Albo można dzwonić do PZM, który tak czy siak koordynuje wszystko przekazałem im wszystkie namiary na klub w Niemczech. Wydaje mi się jednak że będzie potrzebna zgoda PZM na start a on wyda zgodę tylko w przypadku posiadania lic. A Przerabialem temat w trakcie sezonu i nie ma szans na wydanie zgody na start zagraniczyn z lic B

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

11 Ostatnio edytowany przez tegma (2011-09-21 15:04:01)

Wyslij mi numer na pw z kim gadać w PZM

12

Jak zorganizuje opone na przód i będzie pogoda to raczej jade   :)

13

maniek-rr312 napisał/a:

Nie wiem mam numer do Pani z klubu, który to organizuje. Albo można dzwonić do PZM, który tak czy siak koordynuje wszystko przekazałem im wszystkie namiary na klub w Niemczech. Wydaje mi się jednak że będzie potrzebna zgoda PZM na start a on wyda zgodę tylko w przypadku posiadania lic. A Przerabialem temat w trakcie sezonu i nie ma szans na wydanie zgody na start zagraniczyn z lic B

to jak w czechach sie ogarneliscie z tematem, przecież nie miałeś lic.A wtedy?

temat mocno zachecający musze przyanć  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

14

Tak jak już mówiłem, do Czech nie dostaiśmy z Rafałem pozwolenia z PZM i pojechaliśmy w ciemno może się uda, a może nie. Czesi jednak byli bardzo ok i nas dopuścili do wyścigow bez problemu. W Niemczech sprawa wygląda deczko inaczej, Pani pierwsze co powiedziala, że potrzebujemy poza zgłoszeniem wysłać do nich scan licencji (obie strony) oraz pisemną zgodę z naszej Federacji. Idąc dalej PZM wystawi taką zgodę tylko dla lic. A bez niej nie ma mowy o starcie :( Jedno wyjście żeby zmienić licencję na A koszt 10zł jak coś dawać mi PW lub mail mam druk zgłoszeniowy na zawody oraz druki i wszystkie informacje dotyczące zmiany licencji.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

15

a jeśli ktoś w ogóle nie ma licencji??

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"