1 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2011-09-12 11:07:10)

Temat: Szukam SUPERMOTO 450 !!!

Panowie, jesteśmy już po sezonie wielu z was w tym i ja zmienia sprzęty na nowsze.

Szukam 450tki najlepiej KTM SMR min.2009 rok najlepiej jak najświeższa. Nie jestem przekonany do wynalazków typu Yamaha, Aprilia ewentualnie wchodzi w grę HONDA ;)
Lub zamienię z dopłatą KTM SMR 560 2006 13mh na nowym tłoku!

Zmieniam 560 na 450 ponieważ ten 1szy ma ''dosyć'' dużo mocy która nie jest mi aż tak potrzebna nie ważę 90kg i szukam dla siebie czegoś mniejszego.
Jeżeli macie kontakt do kogoś kto sprzedaje SM niekoniecznie z krajowego podwórka! to proszę o info.

Czy ktoś z was wie jak wygląda sprawa z kupnem nowego motocykla bez homologacji tzn KTM SMR 450 w leasingu, z racji braku ubezpieczenia? Czy jest w ogóle taka możliwość?

Pozdrawiam Bart

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

2

Odp: Szukam SUPERMOTO 450 !!!

Bart03 napisał/a:

Czy ktoś z was wie jak wygląda sprawa z kupnem nowego motocykla bez homologacji tzn KTM SMR 450 w leasingu, z racji braku ubezpieczenia? Czy jest w ogóle taka możliwość?

Typowego leasingu na swoją firmę napewno nie dostaniesz bez rejestracji. Pewnie są sposoby, żeby to wziąć w leasing (jeśli na firmę to musiałbyś też wykazać że wykorzystujesz sprzęt do prowadzonej działalności...), ale dużo łatwiej i taniej będzie zapewne postarać się o homologację do SMRa ;)

---

Pozdrawiam
Hubert

3

Przypadkowo trafilem na allegro na taki :) [url]http://allegro.pl/yamaha-yzf-450-supermoto-2003r-rejestracja-i1812900576.html[/url]

4

zioleczek12 napisał/a:

Przypadkowo trafilem na allegro na taki :) [url]http://allegro.pl/yamaha-yzf-450-supermoto-2003r-rejestracja-i1812900576.html[/url]

Bart03 napisał/a:

Nie jestem przekonany do wynalazków typu Yamaha

Huska 701 '17

5

Panowie tak jak napisałem wyżej rocznik 2009 w górę! Tylko KTM ewentualnie Honda.Czekam na jakieś propozycję zawodników którzy wymieniają motocykle po sezonie.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

6

Pedrosa Ci sprzątnal niezla hondzine, ale chyba tylko do podpierania scian w garazu ;)

7 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-09-12 20:01:33)

tabul napisał/a:

Pedrosa Ci sprzątnal niezla hondzine, ale chyba tylko do podpierania scian w garazu ;)

nic bardziej mylnego.moto codzien wyjezdza z garazu i popierdala po winklach.poza tym moto dostalo bonusa i jest zarejestrowane i dostalo swiatelka i migacze.i oglonie miazdzy wszystko . 7  kumpli od plastikow po przejazdzce bylo w szoku i lapki sie trzęsly.takze chyba z tymi scianami to wypaliles.nie ma nic fajniejszego niz po dniu w pracy krotki wypad na winkle wieczorowa pora no oprocz seksu oczywiscie,

Post's attachments

Attachment icon IMG_0330fff.jpg 216.86 kb, 54 downloads since 2011-09-12 

Attachment icon IMG_0332ddd.jpg 301.26 kb, 57 downloads since 2011-09-12 

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

8 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-09-12 20:06:23)

Wiesz nic nie piszesz, nie udzielasz się, więc pomyślałem że bidna crf'a ma jakąś karę ?? czy coś ?? Pozdro, naprawdę jest fajna ;) Domyślam się że dźwięk na żywo miażdży, nie mówiąc o osiągach..;)

9

Najpierw latanie później sex i dzień można odhaczyć jako wykwintnie udany :D też chętnie zobaczył/posłuchał bym to na żywo...

10 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-09-12 20:37:58)

tabul napisał/a:

Wiesz nic nie piszesz, nie udzielasz się, więc pomyślałem że bidna crf'a ma jakąś karę ?? czy coś ?? Pozdro, naprawdę jest fajna ;) Domyślam się że dźwięk na żywo miażdży, nie mówiąc o osiągach..;)

codzien czytam od dechy do dechy .nawet kilka razy dziennie.ale ni udzielam sie bo nie mam ic do powiedzenia nieraz.nie wiem jak innym ale ja mam fun jak wiem ze crfka czeka grzecznie w garazu zalana pod koreczek i podlaczona do ladowareczki.obok stoja buciki. itd.wieczorowa pora wygospodarowany czas oczywiscie  to garaz zmiana ciuchow i godzinka terroru.troche wydechy glosne bo ludzie na sam dzwiek nie wiedza co sie dzieje.szybkie oproznienie polowy baku to godzina winkli i gumek.moto na stojak a ja do domciu do dzieciaczkow i zonki oczywiscie na sek.......k.to jest wlasnie moj fun.pozdro

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

11

moja jest na sprzedaż

12

pedrosa na prawdę mega crf, chyba jedna z lepszych jakie widziałem, ale to siedzenie jak na moje kiepi cały efekt, taki proste lepiej by wyglądało, ale twój sprzęt, twoje kredki. Gratuluję takiej furki  :D

13 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-09-12 21:15:56)

KaceR napisał/a:

pedrosa na prawdę mega crf, chyba jedna z lepszych jakie widziałem, ale to siedzenie jak na moje kiepi cały efekt, taki proste lepiej by wyglądało, ale twój sprzęt, twoje kredki. Gratuluję takiej furki  :D

mam rowniez oryginane ale po probie wole 100 razy to.wpada sie jak w kubelek i na winklach fajnie trzyma tylek.musialbys sprobowac.bynajmniej jest to pierwsze jakie widzialem na sm i sprawdza sie .

Post's attachments

Attachment icon IMG_0303ff.jpg 308.11 kb, 53 downloads since 2011-09-12 

14

Dobra Panowie, nie odchodźmy od tematu!

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88