Temat: Kupie moussa 21" 19" 18"
Wiem ze to forum supermoto ale kupie moussa pod rozmiary 21" 18" i ewentualnie 19" w niewygórowanych cenach. Kontakt PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie moussa 21" 19" 18"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiem ze to forum supermoto ale kupie moussa pod rozmiary 21" 18" i ewentualnie 19" w niewygórowanych cenach. Kontakt PW
[url]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=mousse¶ms_top_cookie=635c8699ec6a48ca70780f0e041b45ce82fe39d8&category=3[/url]
21 jest w dobrej cenie 320zl
19 za 350 też nie jest źle
oj jest zle. Przedniego dorwalem za 150 zl wiec i tak sukces, teraz pojezdze tak a jak zlapie kapcia na tyle to wtedy kupie moussa
nawet nie wiedziałem ,że takie coś istnieje :) fajne... ale dość drogie puki co a to jakaś gówniana pianka ehh
gowniana to na pewno nie jest ale wymaga wiecej uwagi niz detka. Z tego co wyczytalem to pianka osiaga najlepsze parametry po kilku minutach jazdy (odpowiednia temp.) max. predkosc z takim cudem to 120 km/h powyzej tego temperatura moze doprowadzic do uszkodzenia, po jezdzie powinno sie odstawiac motor na podstawke aby mus wrocil do pierwotnego ksztaltu. No ale sa takze plusy a najwiekszy to to ze mozesz zapierdzielac nawet po gwozdziach i lecisz dalej.
"gówniana" w sensie "o kurde to pianka " pewnie jedna taka sztuka kosztuje chinioli 3 zł ale to już inna bajka....a jak ktoś nie posiada podstawki to się zdeformuje przy dłuższym postoju pojazdu ? Wnioskuje ,że nadaje się ona tylko na tor bo i po co komu pianka na której możesz lecieć tylko 120 jak czasem masz dłuższą prostą a moto pozwala ci leciec z przelotową 140/150 , no i drugi warunek to ,że w razie "wypadu" gdzieś tam trzeba by mieć stojak na moto wedle tego co piszesz , wole zaryzykować gwoździa i lecieć ile mogę i bez stojaka na plecach :cool:
gdzie w enduro polecisz 150kilo? U mnie to pasi bo ja mam takie przelozenia ze max cisnie wlasnie te 120. Przy dluzszym postoju nie powinna sie deformowac a jak nawet to pozniej przy rozgrzaniu oraz sile odsrodkowej powroci w idealny ksztalt. Owszem jak bys trzymal caly rok motocykl bez stojaka to gwarantowane jest to ze opona sie przebije. Na tory to sie zupelnie nie nadaje
Myślałem raczej o SM niż enduro w enduro oczywiście takie prędkości nie są tak potrzebne , a gdzie w lesie są gwoździe hehe oczywiście żart jeśli do takich celów to jak najbardziej ciekawa sprawa , pewnie z czasem SM-owe też będą albo wymyślą jeszcze coś innego .
do sm'owych to ja mam patent i do detkowych i bez...
Do SM? to sie nie nadaje do SM, i zadne pierdoły typu podstawki czy 120 km/h nie szkodzą mussom, kumpel miał, nie miał stojaka zawsze moto na kołach stało przelotowe po asfalcie 12-130, gumaki każdego rodzaju i pianki dawały rade, jedyne do czego sie nie nadają to do skoków tych większych bo nie tłumią tak jak dentki i powietrze.
Dla mnie najawiększym problemem było zakładanie i ściąganie musa. Trzeba nie lada wprawy by go wcisnąć do opony.
Poza tym co jakiś czas musisz go wyciągnąć i nasmarować takim choby kremem żeby nie parciał.
Na tym minusy się kończą. Co do prędkości to jakiś bzdury piszecie na Dakarze po 160 latają i wszyscy musy mają.
Szybkie sprostowanie i wszystko jasne , w takim razie ciekawa sprawa te mousy jak by od kogoś okazyjnie wytargać i trzymać już ciągle dla siebie :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie moussa 21" 19" 18"
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 80 zapytań