Temat: Oslony chlodnicy KTM EXC 2009
Kupie oslony chlodnicy w rozsadnej cenie do mojego EXC 400 2009. Z tego co sie orientuje to podpasi od wszystkich KATow miedzy 2008-11 rokiem z 4T i 2T. Moga byc nowe, moga byc uzywane
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Oslony chlodnicy KTM EXC 2009
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie oslony chlodnicy w rozsadnej cenie do mojego EXC 400 2009. Z tego co sie orientuje to podpasi od wszystkich KATow miedzy 2008-11 rokiem z 4T i 2T. Moga byc nowe, moga byc uzywane
Montowłem od tego gościa osłony do mojego kata. Dobry wyrób. W Ktm-ie za identyczne chcieli 450zł
[url]http://moto.allegro.pl/oslona-oslony-chlodnic-ktm-exc-r-sxf-250-450-530-i1805576212.html[/url]
no wlasnie je znalazlem bo wczesniej cos sie stalo z alledrogo i nie mialem dostepu i chyba je wezme bo wygladaja calkiem solidnie a i cena mnie zadowala. W KACie niestety jest wszystko drogo jak cholera. Tak wiec mozemy zamknac temat
no wlasnie je znalazlem bo wczesniej cos sie stalo z alledrogo i nie mialem dostepu i chyba je wezme bo wygladaja calkiem solidnie a i cena mnie zadowala. W KACie niestety jest wszystko drogo jak cholera. Tak wiec mozemy zamknac temat
....
a jeszcze jedno... Bedzie pasowac to razem z wentylatorem chlodnicy?
tego nie wiem zadzwoń zapytaj
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Oslony chlodnicy KTM EXC 2009
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 73 zapytań