Temat: Gostyń 03.05.2009 I runda PZM
Czy ma ktoś jakieś info o treningach w Gostyniu przed I rundą PZM?
Bo wiem że były tam zawsze problemy z mieszkańcami i Policją.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Gostyń 03.05.2009 I runda PZM
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ma ktoś jakieś info o treningach w Gostyniu przed I rundą PZM?
Bo wiem że były tam zawsze problemy z mieszkańcami i Policją.
Problemy to byly z wlascicielem toru. Jest to osoba prywatna, ktora dzierzawi tor i ma w nosie to czy ktos chce potrenowac, czy tez nie. Gdyby to byla grupa 20 osob, to by sie panu oplacalo, ale przy kilku osobach ma to w nosie.
spytajcie chlopa ile chce za to gowno na caly dzien to sie zaplaci i spali troche opon (na torze...) . warto by sie polamac przed sezonem bo pozniej juz chodzi o punkty...
Panowie i Panie Prezesie :D wiadomo że zrobi się jakiś trening na torze w Gostyniu tak jak robiłem to w zeszłym sezonie :) czyli cały weekend gnojenia. Właścicielem toru nie jest osoba prywatna więc crazy masz błędne info. Jak ktoś będzie chciał polatac w Gostyniu albo w Zielonej to dzwońcie w zielonej będą organizowane regularnie treningi. tel 693 43 08 06
Pozdrawiam
Kuba 76#
Kuba 76#
Bedziesz startowal w 2009?
W jakiej klasie?
Jeśli będzie coś konkretnego wiadomo o tych treningach w gostyniu to wrzuccie to tu na forum bo zapewne wiele osób byłoby zainteresowanych a w tym i JA:D
Będę jeśli uda się zebrać fundusze to MP a jak nie to puchar 250 i open.
Panowie i Panie Prezesie :D wiadomo że zrobi się jakiś trening na torze w Gostyniu tak jak robiłem to w zeszłym sezonie :) czyli cały weekend gnojenia.
Panowie moze okreslmy w ktory weekend chcemy potrenowac w Gostyniu to Kuba zaklepie termin i bedzie git, bo tak to cisza nastala, przyjdzie 03.05 i nic nie pojezdzimy !! Moze tak 25-26 Kwiecien ??
slider76 napisał/a:Panowie i Panie Prezesie :D wiadomo że zrobi się jakiś trening na torze w Gostyniu tak jak robiłem to w zeszłym sezonie :) czyli cały weekend gnojenia.
Panowie moze okreslmy w ktory weekend chcemy potrenowac w Gostyniu to Kuba zaklepie termin i bedzie git, bo tak to cisza nastala, przyjdzie 03.05 i nic nie pojezdzimy !! Moze tak 25-26 Kwiecien ??
jestem za a nawet przeciw... heheh
Panowie tylu Was jest przez caly dzien na WWW.SUPER-MOTO.PL
a nikt nie odpisze czy trenujemy cos przed I runda czy nie na torze w Gostyniu !!
Panowie wpiszcie tylko TAK i date jaka wam pasuje i zalatwiamy ten tor !!!!
Jak sie nie okreslicie to pieprze SM i kupuje rower na 3 kolkach ;) przynajmniej kolesie ktorzy jezdza na takich rowerkach beda chcieli zawsze i wszedzie potrenowac :D :D :D
Tak Tak Tak
Co powiesz na 4.04.2009 i może jeszcze 25-26 Kwiecien
Mam nadzieję że 28.03 bedzie trening w Tarnowie
Pozdrawiam Piotrek
25-26 kwiecień - jestem za
Panowie tylko jest nas 5 na Gostyń ???
troche jeszcze mobilizacji i bedzie trening !!
25-26.04 jest to dobry termin wrecz idealny tylko znowu jak sie nalozy on z treningiem z kamerą w Lublinie to sie chyba zaszczele !!
Patrz na wątek "Zawody supermoto w ..."
Tak czy inaczej dajcie jeszcze info kto by chcial potrenować . Pamieatjcie ze czasu mamy juz cholernie malo :)
Tak
25-26.04 mi odpowiada ;)
Qba 76# wiec kombinuj trening w Gostyniu na 25-26 kwiecien i daj znac jaki koszt jest tego
Pozdrawiam i czekamy na info
Panowie jak ktos jest jeszcze chetny to zapodajcie info !! :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Gostyń 03.05.2009 I runda PZM
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 82 zapytań