Temat: Trening kisielin środa 24 sierpnia
jedziemy z Mańkiem, będziemy od 10-16 piłować PRZYBYWAJCIE :cool:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening kisielin środa 24 sierpnia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jedziemy z Mańkiem, będziemy od 10-16 piłować PRZYBYWAJCIE :cool:
no i dupa z dzisiejszego treningu:( w połowie drogi nawrotka do domu z powodu wszechobecnych opadów. A miało być tak pięknie ..............
Wiadomo może czy ten weekend jest wolny w kisielinie czy są jakieś zawody ? A jeśli są to,kto wybiera się na trening jakoś w tygodniu ?
Bardzo chętnie,
uwijam się jak mogę żeby skompletować maszynę, ale cały czas coś się rodzi po drodze :< same schody
wolna jest niedziela. W soboty śmigają karty.
To kto chetny na niedziele ?
Panowie a co powiecie na 1szą niedzielę września? Tydzień przed zawodami, poleciałbym zamiast soboty dzień przed zawodami bo wtedy jest walka Adamka a mam możliwość załatwienia sobie biletów. Może ktoś z was też się wybiera i chciałby potrenować wcześniej ;)
Jestem za :) Pogodę sprawdzałem i bez opadów.
W niedzielę koło 10 będę na treningu w kisieline, ktoś jeszcze zawita ?
Z Kutna w trójkę przyjeżdżamy , ja Ciechu i Pryku
Witam,
a jak tam teraza sprawa wygląda? Macie rezerwacje, czy jedziecie w ciemno? Może jakimś cudem i mi udałoby się wpaść....
pozdrawiam
Michał
Maniek pisał wyżej,że niedziela wolna,i ja dzwoniłem dwa dni temu do Rafała i niedziela wolna.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening kisielin środa 24 sierpnia
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 74 zapytań