Odp: IV runda MP i PP Stary Kisielin
My też już w piatek, walczymy na torze:)
eee ja z tego gdańska to dojade pewnie na 20-ta... :(
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Stary Kisielin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
My też już w piatek, walczymy na torze:)
eee ja z tego gdańska to dojade pewnie na 20-ta... :(
ktoś w tą niedziele (28 sierpnia) wybiera się na trening do Starego Kisielina ?
kumpel dzwonił podobno tor jest wolny
Ja też jestem w piątek- spię u kolegi - zapytam go o jakis rozsadny nocleg dla was. To jak Franz- walczymy w piątek :)
wiadomo ze walczymy, bedziemy pewnie ok połunia wiec jak sie da to pare kółek sie strzeli na torze a potem ruszymy w poszukiwaniu złocistego trunku :)
dajacie znać tylko z tym noclegiem w zielonej
ja również będę w piątek
a będzie ktoś jutro? Chciałbym popatrzeć jak śmigają zawodowcy i coś się pouczyć :D
trening szykuje się w niedzielę będzie chba kilka osob
poleci ktoś jakiś nocleg...?
Franz. My se Szwinia spalismy przy samym starym centrum Zielonej. Wygooglowalismy w necie bez jakis specjalnych klopotow. Naamiaru nie pakietam, ale nie bylo trudno znalesc.
ktoś bedzie w piątek bo szukam współlokatora :)
A ja szukam wspolpasazera lub podlacze sie do kogos.
a wiadomo już jak z treingami w sobotę wygląda??
a wiadomo już jak z treingami w sobotę wygląda??
Cały dzień. Jak bedzie mokro to jedziemy tylko po czarnym, tak mówi organizator.
Regulaminy rundy
PP
[url]http://www.pzm.pl/userfiles/2011-pliki/motocykle/supermoto/regulaminy/Regulaminy_uzupelniajace/Stary_Kisielin/Regulamin_Uzup__VI_r__PP_Supermoto_St__Kisielin_2011.pdf[/url]
MP
[url]http://www.pzm.pl/userfiles/2011-pliki/motocykle/supermoto/regulaminy/Regulaminy_uzupelniajace/Stary_Kisielin/Regulamin_Uzup__VI_r__MP_Supermoto_St__Kisielin_2011.pdf[/url]
Rozmawiałem z Rafałem i można się zgłaszać na torze i bedzie to traktowane jak I termin.
w piatek jest szansa polatac jakoś popołudniu?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 81 zapytań