Temat: [S] nowe FOX BOMBER rozm. L
FOX BOMBER to tap modyl amerykańskiej firmy FOX, wychwalane w niebo głosy przez chłopaków ze stundpoland.eu, posiadają również moje błogosławieństwo, ponieważ użytkuję identyczne od wiosny 2009 roku i w dalszym ciągu utrzymają spójność. Owy egzemplarz został zakupiony w celu jeżdżenia do kościoła we wreszcie nie śmierdzących rękawicach. Niestety, przez 2 lata żyłem w przekonaniu, że jestem nosicielem rozmiaru L, lecz po usłyszeniu rozrusznika w skodzie felicji listonosza brutalna prawda wyszła na jaw: ROZMIAR L (obwód dłoni na kostkach 22-23 cm) jest, za mały na moją rękę, ponieważ w starych, widniał przednim magiczny znak X. Brzmi to bardzo tajemniczo, ale niestety jestem zmuszony sprzedać to cudo, które ma wszelkie metki (zakładane dwa razy: celem przymiarki i upewnienia się, że są na pewno delikatnie za małe). Na zdjęciach można zaobserwować jak wyglądają, a szczegóły techniczne zgłębiające ich anatomię można z łatwością odnaleźć w internecie. Cena myślę, że jest iście wspaniała ponieważ jest to 150 złotych polskich, lub też 1x portret Władysława II Jagiełły + 2x portret Bolesława Chrobrego + 1x portret Mieszka I
do tego przesyłka wg cennika poczty polskiej.