16

Odp: husqvarna przerywa :(

sprawdź jeszcze raz pływak bo może bena rozpuściła super glue i jest znowu dziura :D  ;p taka moja sugestia ;p

Świeca jest w głowicy po to, żeby tłok po ciemku w zawory nie zajebał :P xD

17

Kleiłem juz pływak przy innym gazniku i nie rozpuściło wiec mam nadzieje ze tu tez nie :) Ale sprawdze :)

Husqy SMR-R 450

18

super glut nie rozupszcza sie w bezynie ????   moze juz utonął  ??  tym razem moze dostaje sie paliwo , otworkiem po szpilce :)

i can do this .. here, hold my beer

19

No ale otworek po szpilce zalepiłem przeciez. A super glue niestety nie rozpuszcza sie w bezynie. :)

Husqy SMR-R 450

20

Wiec tak. Dzis w koncu znalazłem czas zeby zabrać sie za huske. Przewod wysokiego napiecia ok, fajka ok, gaznik ok, membranki hmmm jedna z trzech jest bardz bardzo delikatnie przestawiona ale nie wydaje mi sie aby to była wina tego. Ledwo co przepuszcza światło i to nawet nie na całej długośći. Zawor wydechowy ok. Świeca ok. Teraz został juz chyba tylko moduł. chyba ze macie inne pomysły :D

Husqy SMR-R 450

21

Wczoraj znów sie zabrałem i wiem juz że to nie elektryka. Huska bez wydechu chodzi idealnie. Wydech rozcielismy i wyjelismy blokade, a nawet nie wiedziałem ze tam jest :D Załozylismy wydech odblokowany a ona dalej przerywa. Myśle zeby pokombinować dzis z dyszam, bo innego pomysłu nie mam :)

Husqy SMR-R 450

22

W nocy świeca umarła. Dziś huska juz nie odpalała. Teraz odpala ale i tak przerywa. Macie jakies pomysły?

Husqy SMR-R 450

23

Działa!!

Husqy SMR-R 450

24

i co w końcu jej dolegało ;> ??

25

Ogolnie to wszsystko znacznie spie polepszyło po naprawieniu zjechanego klinu na wale ale i tak było źle. Spaliła mi sie juz 3 lub 4 świeca załozyłem nowa i lata :) cud jakiś :)

Husqy SMR-R 450