Temat: SPRZEDAŻ DRZ 400 SM od kobiety :)
Sprzedam:
[url]http://otomoto.pl/show?id=M2791649&preview=1[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » SPRZEDAŻ DRZ 400 SM od kobiety :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam:
[url]http://otomoto.pl/show?id=M2791649&preview=1[/url]
ooo pierwszy post i odrazu handelek? ;)
można to tak interpretować. Gdyby Panowie byli bardziej otwarci na Panie na motocyklach, to by było więcej postów :)
My , my nie jesteśmy otwarci ? No jesli nie my to kto ?
czemu kobieta juz nie jezdzi :] ?
Właśnie czemu sprzedajesz ? A otwarci jesteśmy bardziej niż myślisz , fajnie by było z laską śmigać hehe .
Nie wiem gdzie mieszkasz ale albo tam nikt mociaka nie ma albo śmigają sami geje bo innej opcji nie widzę ;p
można to tak interpretować. Gdyby Panowie byli bardziej otwarci na Panie na motocyklach, to by było więcej postów :)
Blanka bez takich mi tutaj...
A Ty dj-mati też kontroluj bajerę
Chyba raz się widzieliśmy (jeśli dobrze Cię kojarzę, bo przecież się nie przedstawiłaś, a tego że z Piaseczna musiałem sie dowiedzieć dopiero z ogłoszenia) jeśli byś chciała naprawdę latac to byś znalazła i ludzi i chętnych i miejsce.
Bo jak widach gdy trzeba sprzedać to wiesz gdzie szukać... a czemu nigdy |Cię nie widzieliśmy w temacie terror trudno przegapić 244 strony samych tylko ustawek.
Teraz latają z nami dwie kobiety i bardzo, bardzo wszyscy się z tego cieszymy. :D Bez takich mi tu Blanka. Bo rodzą się nieporozumienia a dj-mati od pedałów nam tu jedzie :mad: :mad:
A ja jeździłem sobie z Balnką raz i w sumie dziwie sie że sprzedaje bo ogarniała sprzęta. Ale cóż, pewnie 40 koni w drzecie to za mało :)
widziałem wczoraj w akcji. prezentuje się super!
I ten mruczący Yoshi :) git!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » SPRZEDAŻ DRZ 400 SM od kobiety :)
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 73 zapytań