Odp: Zawody w Czechach 19-20.VIII -kto chętny?
Nie, ale Vipem może być ;)
www.farmapomyslow.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody w Czechach 19-20.VIII -kto chętny?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie, ale Vipem może być ;)
OK.
To z zawodników mamy tak:
- Samson
- wiśnia84 rm-z
- Franz
- Tomasz Kałuża (który odezwał się do mnie na priv, poza forum)
- Crazy czyli ja
-...Daniel??
co do klas to chyba w tej S2 trzeba bedzie polecieć, choć poziomem nie wiem czy na S3 sie łapie :)
a co do wyjazdu to wydaje mi sie ze jak o 5 ruszymy z urusa to bedzie ok, wtedy przy spokojnej jezdzie ok 14stej jesteśmy na miejscu, a co do trasy to zdam sie na Was, katowicką juz dawno nie jechałem ale opowieści jakie słysze są złe albo bardzo złe :)
Ja raczej w S2 wystartuje.
Franz-rozmawialem przed chwila z kumplem co lata autem co tydzien na poludnie PL i odradza zdecydowanie katowicka. Mowi, aby cisnac na Krakow, Jędrzejow, Zawiercie.
i tak też polecimy, nie ma co dumać w tam razie, co do klas jeszcze sie zastanowie ale chyba ta S2 wydaje sie najodpowiedniejsza z tym ze jak popatrzylem na wyniki z poprzednich zawodów to chłopaki w S3 kręcą czasy prawie identyczne jak w S2 i bardzo niewiele gorsze od S1 :)
W mistrzostwach Czech lecieliśmy w S2 klasa S1 to mega wymiatacze. Najlepszy w S2 robił takie czasy jak drugi od końca w S1. S3 to byli weterani i motocykle na dużych kołach.
Hmm, czyli z racji wieku powinienem S3 wybrac, hehe.
to było chyba 40+
no to S2 prosta sprawa, jadziem po naukę do pepików... no po browary :)
Samson wydaje mi sie że 6 rano w Tarczynie na orlenie przy trasie to bedzie sensowna propozycja, Crazy, Samson...?
Godzina mi pasuje. W koncu, nie ja prowadze, wiec moge odespac w trasie.
Reszte Franz, uzgodnimy na priw. Odezwij sie do mnie na gg 1996881 lub mailem.
Witam, za radą Crazy'ego pojawiłem się na forum :) Mam zamiar wystartować w tych zawodach. Mam pytanie odnośnie tej karty zgłoszeniowej- wysyłacie coś do organizatora ?
Zapytam organizatora o zgloszenie. W sumie wyslac duzi nie kosztuje. Choc w zasadzie moge mu mailem podeslac nazwuska i klast w jakich starujecie.
Ja i Franz S2 a reszta?
P.S. prad do kocy ma byc.
Ja pewnie S3 bo to moje pierwsze zawody.
Zapytam organizatora o zgloszenie. W sumie wyslac duzi nie kosztuje. Choc w zasadzie moge mu mailem podeslac nazwuska i klast w jakich starujecie.
Ja i Franz S2 a reszta?P.S. prad do kocy ma byc.
Crazy już się wprawia w języku czeskim :lol:
Ojtam ojtam. Wysylalem posta w trakcie lyzkowania slika, wiec sam rozumiesz.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody w Czechach 19-20.VIII -kto chętny?
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 79 zapytań