1

Temat: Husqvarna 125 sms dyfuzor!

Witam. Mam pytanko posiadacie gdzieś jakieś strony z uzywanym dyfuzorem widziałem na allegro jeden ale jest on chyba od wr 125 i nie wiem czy podejdzie;/ husqva jest z 2004 roku. Może doradzicie z jakiego jeszcze motocykla podejdzie owy dyfuzor? może z jakiejś aprilly, husqy wre?? Proszę o pomoc pilne!

2

Odp: Husqvarna 125 sms dyfuzor!

[url]http://allegro.pl/nowy-wydech-racingowy-husqvarna-cr-wr-125-zych-i1732098931.html[/url]

raczej powinien pasowac ;)

Diss mówi Ci to coś? Beef mówi Ci to coś?
A Frezz, k***a wiesz jak rapował ten gość?
Kto o nim pamięta? My! bo był najlepszy
i chociaż go nie znałem daje mu te cztery wersy

3

Właśnie też go widziałem tylko troche mnie zastanwaia cena za nowy? 200 zł? ;o troche za tanio i to jeszcze orginał a wiecie jakie przekręty lubi robić zych...;/ no ale okej jak nie znajdzie się nic innego to zostanie ten tylko czy napewno on będzie pasował bo nie chce później go spowrotem sprzedawać;/ z góry dzięki

4

Nie jestem pewien,ale mam dziwne wrażenie,że ten dyfuzor jest dla Husek z dyfkiem z lewej strony.Zobacz na rocznik - poniżej '98 i tam właśnie dyfuzor był z lewej.

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

5 Ostatnio edytowany przez kacpikSM (2011-08-13 15:23:24)

to masz tylko takie wrażenie... ten dyfek jest na prawą strone i na bank pasuje ;)
Zych nie piszę dokładnych roczników i modeli ... tak samo jak zamawiałem plastiki to były do Husek do 07r. a czym się różni 07 od nowszych ? ;> Lub jak zamawiałem okleine... to ze do rocznika 2009 nie będzie pasować a jednak pasowała... :>
Pewności nie mam czy to jest nówka czy poprostu ( pomalowany'' ) i stan jak nówka ale bym się nie zastanawiał ;)

sms 125 --> smr 450

6

A moze skusilbys sie na wyspawanie tlumika specjalnie pod twoj motor? Poszukaj na Simsony.net uzytkownika o nicku Dudi, on spawa wydechy, dobrze i nie drogo, a masz pewnosc ze wydech jest dla twojego moto idealnie wystrojony :)

7 Ostatnio edytowany przez kacpikSM (2011-08-13 16:36:47)

a jak nie masz pewności i się boisz to napisz do zycha czy wrazie jakby nie pasował czy możesz oddać ;)

sms 125 --> smr 450

8

Nie wiem czy wiesz ale w husce cr wr wre sms jest ten sam silnik roznią je gaźniki i koła tak naprawde :) na 1000% bedzie pasował

Husqy SMR-R 450