Odp: MP i PP-Poznań zamiast Radomia
Zgłaszajcie się ja jutro muszę podać info Jackowi Molikowi
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » MP i PP-Poznań zamiast Radomia
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zgłaszajcie się ja jutro muszę podać info Jackowi Molikowi
Maniek sadze ze jak podasz Jackowi 30-35 chłopa to nie skłamiesz ...
Dokładnie panowie ważne żeby w miarę jak najszybciej poszła w świat czyt. oficjalna strona PZM informacja o zmianie lokalizacji i tyle. Jeżeli w Suwałkach mieliśmy przeszło 25 zawodników to w Poznaniu będzie co najmniej tyle samo ;)
ale franca!!! już mnie wpisali a motocykl dalej w częściach... :) co mi po nowym wale, łożyskach itd jak cylinder porysowany a tłok pęknięty. Lesiu dzieki za rzucanie tłokiem!!! :P
Adamiak Adam,
Adamiak Adrian...
;)
Witam
Kutno w składzie:
Łukasz Cieślak
Mariusz Traczyk
Andrzej Pryszcz
no i ja bym pojechał - Kamil Woźniak
Maniek- istniała by możliwość, żeby ta prostą trochę skrócić - jakąś szykaną czy coś ? tak, żeby było troszkę wolniej ?
no i ja bym pojechał - Kamil Woźniak
Maniek- istniała by możliwość, żeby ta prostą trochę skrócić - jakąś szykaną czy coś ? tak, żeby było troszkę wolniej ?
weź przestan marudzić bo zgłosze wniosek do admina o bana dla Ciebie :)
No i można już zamknąć temat. Wyszło jak ZAWSZE PO POLSKU!!!! k***a jebany kraj wszystko zawsze z łaską. W przyszłym sezonie pierdolcie wszyscy te jebane amatorskie zawody i ścigajcie się za granicami naszego prymitywnego pseudo kraju!!!!!!
Dawajcie zatem do Czech, 19ego i 20ego sierpnia.
No i można już zamknąć temat. Wyszło jak ZAWSZE PO POLSKU!!!! k***a jebany kraj wszystko zawsze z łaską. W przyszłym sezonie pierdolcie wszyscy te jebane amatorskie zawody i ścigajcie się za granicami naszego prymitywnego pseudo kraju!!!!!!
poznań lache połozył czy pzm?
Można powiedzieć, że oboje i ekonomia! Jak tak dalej będzie to żadne zawody się nie odbędą w przyszłym sezonie bo to się organizatorom nie kalkuluje.
ja jebie ... :/ to może ten koszalin w sobote ?? albo suwałki?? tam było zajebiście :)
Koszalin w sobote jest ok.
rozmawiałem z Emilem, mówi, że sobota to problem , gdybysmy zadzwonili tydzień temu i powiedzieli, że chcemy zawody na 100% to by były. Teraz proponuje przeniesienie zawodów na pierwszy weekend wrzesnia. Ma zadzwonić do mietka i pogadać czy jest taka możliwość. Ewentualnie zadeklarowałem, że jak znajda dla nas czas w sobote to pomożemy ogarnąć tor dla kartingowców po zawodach ( to też jest mały problem, bo oni siedzą już 4 dni przed zawodami i pewnie musieli by się zgodzić na nasze zawody). Tak czy inaczej Emil będzie dzwonił do Mietka a ja do emila po południu i przekaże co udało się ustalić
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » MP i PP-Poznań zamiast Radomia
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 76 zapytań