16

Odp: Dzień dobry:)

Barteksm napisał/a:

Gajos nie przesadzaj z tym wysypem . Była Beata z UK to ją wypłoszyli , później wpadła Ruda ze Sczecina , ale od tamtej pory jej nie widziałem , no Gałka od Husqi sie udziela czasami , ale tylkow temacie treningów , no i teraz Monika , wiecej kobiet na tym forum nie widziałem .

Przydałyby sie babki bo gejówą czasami tu wali ostroooo

Gałka, Monika i Alicja (ALiSE) - z aktywnych

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

17

maciey napisał/a:

Alicja (ALiSE

kurde nie znam , ale wstyd :P

motoslide.com

18

Powitac ;)

19

Barteksm napisał/a:
maciey napisał/a:

Alicja (ALiSE

kurde nie znam , ale wstyd :P

Zaglądaj częściej do przywitalni, sam widzisz, że wysyp

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

20

Cześć

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

21

siema :D

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

22

scieema; )

23

witamy,
kolezanka była dzis naprawde bardzo dzielna na treningu, duze brava za deteminacje i zapraszamy czesciej  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

24

Na początek również chciałbym się przywitać z Koleżanką, aaaaaj Siemaneczko :) następnie chciałbym powiedzieć iż żałuje, że     w   3 mieście nie mamy żadnych treningów.

KAWASAKI KX 60 > 80 > 125 > 125 * ORAZ KTM 640 CL4*

LUBISZ TO SIĘ BAWISZ

25

Dzięki:) Z tym że to nie do końca dzielność, a bardziej niewiedza z tego co mnie spotka:))) bliskie spotkania z matką ziemią na przykład.
Ale było super więc zostaje ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć:)

No i szukam moto w takim razie - wszystkie podpowiedzi mile widziane. Ten KTM jednak trochę ciężki dla mnie.

26

Wagąsie nie martw , jak Ci sie przewróci dzwoń :P my Ci podniesiemy haha

motoslide.com

27

Cześć Monika ;)
Tak swoją drogą... Jestem ciekaw co za dobry człowiek tak Ci pożycza tego kata i nie martwi się wywrotkami ;)

P.s Bartek jak tak dalej pójdzie to i my zaczniemy treningi ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

28 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-08-11 23:53:22)

Tak jestem w stanie sie ogolić nawet i w niedziele być jeśli Monika pocisnie reszte, żeby zrobili trening .
No co, nie widziałem jeszcze kobiety na supermoto ;)

motoslide.com

29

dukeSebo napisał/a:

Tak swoją drogą... Jestem ciekaw co za dobry człowiek tak Ci pożycza tego kata i nie martwi się wywrotkami ;)

wyjątkowo dobry człowiek!;)
i ma moją CeBRę dostał w zastaw:)

30

ale zauważyliście, że normalnie w przywitalni jest 1 max 2 strony - jak zawita kobita to w przeciągu 2 h zapełniamy pierwszą a końca nie widać :P