Temat: [k] felgę 16.5 excel czarną/czerwoną
Jak w temacie - kupię felgę 16.5 excel czarną/czerwoną.
pozdr,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [k] felgę 16.5 excel czarną/czerwoną
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pozdr,
Ewentualnie może ma ktoś kontakt do kogoś, kto handluje felgami?
[url]http://www.mes-racing.pl/kontakt.html[/url]
Ja kupowałem u nich obręcze do swojego kata i jestem zadowolony :)
pozdr,
602833570 gosc z bielska bialej centruje kola maluje, wszystkie felgi i szprychy jakie chcesz kolory,zaplata kola wszystko co chcesz
602833570 gosc z bielska bialej centruje kola maluje, wszystkie felgi i szprychy jakie chcesz kolory,zaplata kola wszystko co chcesz
Rozumiem, że miałeś do czynienia z gościem? Można mu zaufać na tyle. żeby wysłać mu piastę a on dobierrze felgę i po zapleceniu koła odeśle całość?
ps: "wzywany abonent ma wyłączony telefon, lub jest poza zasięgiem.... ". Masz inny numer?
Może ma ktoś kogoś bliżej centrum Polski? :)
pozdr,
ja też mogę kolesia polecić ;)
kumpel wysłał mu obręcz i gołą piastę ( bez łożysk, tulejek)
Ziomek ogarnął wszystko i bardzo szybko odesłał wraz rachunkami za wszystkie użyte części.
pedrosa73 napisał/a:602833570 gosc z bielska bialej centruje kola maluje, wszystkie felgi i szprychy jakie chcesz kolory,zaplata kola wszystko co chcesz
Rozumiem, że miałeś do czynienia z gościem? Można mu zaufać na tyle. żeby wysłać mu piastę a on dobierrze felgę i po zapleceniu koła odeśle całość?
ps: "wzywany abonent ma wyłączony telefon, lub jest poza zasięgiem.... ". Masz inny numer?Może ma ktoś kogoś bliżej centrum Polski? :)
pozdr,
na forum bylo juz o nim.zajebiscie zaplata kola ma wszystko co chcesz.szukalem obreczy exela w czerwonej anodzie.nie ma problemu z zadnym kolorem.polecali go na forum .
na forum bylo juz o nim.zajebiscie zaplata kola ma wszystko co chcesz.szukalem obreczy exela w czerwonej anodzie.nie ma problemu z zadnym kolorem.polecali go na forum .
I wszystko byłoby zajebiście, gdyby nie fakt, że telefon martwy. Nie macie jakieś innego namiaru na gościa?
pozdr,
ja rowniez do niego wysyłałem koła.
Pełna profeska
Dobra, dla przyszłych pokoleń...
Paweł król
pkrol1@poczta.fm
ul.Zuchów 54, Bielsko Biała
tel.(033) 8119929 lub 602833570
Też mi robił koła Polecam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [k] felgę 16.5 excel czarną/czerwoną
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 72 zapytań