136

Odp: Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011

tegma napisał/a:

te stare dziady powinny zapierd...ć i robić jakieś zawody co tydzień - powinni mieć "target" na organizacje zawodów - np. 1 w miesiącu jak nie to nie ma premii - dla nich to na reke nic nie robić .... qrwa co za kraj !!

To akurat jest młody dziad :/ stare dziady organizowały nawet 3 rundy SM w sezonie a ten 1.
On organizuje zawody ale nie SM tylko karting albo jakieś eventy.

137

senso napisał/a:

zadzwonie zaraz do Beaty organizatorki i postaram się załatwić przełożenie terminu :)

Maniek dla supermoto żadna odległość nie powinna być problemem :D
Jeżdzisz na RR więc stać cię ;P Kresy czekają

też będę do niej dzwonił, może coś uda się wyprosić.

ps. Maniek jak masz 1000 to możesz w dwu klasach startować :) też rozważam taką możliwość żeby frekwencję podnieść no i żeby klasyfikacja była

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

138

Wszyscy płaczą na temat zawodow..W Biłgoaju organizowane były dwa razy dawałem znać na forach i co torba 5-6 supermoto i 6 scigawek....

139

Gadałem dzisiaj z organizatorką, zaprasza na godzinę 10 o tej będzie pierwszy trening, a potem zobaczymy ile będzie moto. Mam nadzieję że puszczą sm-y bo chętnie bym sobie wystartował;)

140

Niestety nie pojadę może wpadnę  zobaczyć koniec bo będę przejazdem....

141

Runda odbędzie się zgodnie z planem 30 lipca, czyli w sobotę. Termin niedzielny został zamieniony nie z naszej winy.
Wstępny harmonogram imprezy:
9.00 - start treningów, jazdy na torze
13.00 - biuro zawodów
14.00 - obowiązkowy briefing, badanie techniczne
15.00 - kwalifikacje
16.30 - biegi finałowe (super 600, super 1000, supermoto)
17.30 - wyniki, podium
Harmonogram może ulec zmianie z powodu warunków pogodowych.
Na treningi zapraszamy także w piątek od godz. 16.00.

142

to lipa troche... spytajcie czy planują coś w sierpniu zorganizowac

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

143

nie wiem o co kaman ale Beata powiedział mi że jazdy odbedą się zgodnie z terminem lecz jako trening i ewentualne czasówki dla chętnych a za tydzień ma byc już normalnie kolejna runda OPL.

Tak czy inaczej mam nadzieje że w sierpniu odbędzie się kolejne spotkanie

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

144

Jechałem 100km na moim sm w deszczu tylko po to żeby zobaczyć zamkniętą bramę. Myślałem że to jakiś żart. Najpierw mówią mi przez tel że wszystko się odbędzie, a potem przyjeżdżam a brama zamknięta. Chyba tylko w Polsce tak załatwia się sprawy. Był ktoś z Was dzisiaj na torze? Wiadomo czy coś przełożyli?

145

szczerze współczuje, jesli jest tak jak piszesz to beszczelne to niebywale...

Senso jak masz jakieś dojscie do organizatorów to proszę wybadaj sprawę, dzieki

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

146

Dzwoniłem dzisiaj do nich i powiedzieli mi że jak pada deszcz to się nie przyjeżdża bo zawody się na pewno nie odbędą:) Szkoda, bo wydaje mi się że w deszcz też trzeba trochę poganiać. Bardzo miła Pani odbiera tam telefony, to jedyny plus, jak z Nią rozmawiałem to mi złość przeszła. W niedzielę jadę na trening postaram się zejść poniżej 1min3s. A za rok będę chciał już z Wami śmigać, na początek puchar polski mi się marzy. Chcę kupić renault grand espace i będę ładował drz na pakę i jazda:)

147 Ostatnio edytowany przez Franz (2011-08-01 19:57:30)

mhh kiepskie troche wytłumaczenie z tym deszczem... no cóż, nie wiesz czy planują coś zorganizować w sierpniu?

a co do pucharu to śmiało, nie ma strachu a zabawy co nie miara  :)  Radom pewnie sie nie odbedzie ale dawaj na Kisielin

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

148

No kiepskie, ale nie zrażam się. Czekam na info kiedy zorganizują kolejną rundę. Tym czasem będę ćwiczył co weekend na torze lublin. Słyszałem że coś w sierpniu ma być, ale jeszcze dokładnie nie wie, bo kogoś tam musi zapytać;). Jak kupie espace to postaram się pojawić w Kisielinie, na razie muszę sprzedać dt i preludę;p.

149

Bondek jakieś słuchy o edycji 2012?

czy w tym roku już nic się tam nie będzie dziać...?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021