46 Ostatnio edytowany przez Rychu (2011-06-03 11:39:13)

Odp: Czyżby mial powstac Supermoto Cup Zipp'a?

Czytaliście najnowszą motormanie? Ponoć pomysł nie upadł, jest 15chętnych, tylko ciekawe czy po 3 miesiącach milczenia tych 15 jest naprawdę chętnych. Zapisałem się na tego cupa, więc jestem w tej 15stce ale na maila nic nie dostałem. Zaraz do Nich napiszę wtf?.

Napisałem do Pejsera zapytanie. Jak odpowie to dam znać.

47

Nagłaśnia się akcje, robi się medialny szum i dzięki temu jest promocja... a jedna z zasad reklamy mówi... nie ważne jak się mówi-ważne by się mówiło i nazwa lub nazwisko często padało ;)
A czy w dobrym kontekście się mówi czy też w złym... i tak po jakimś czasie nikt tego nie będzie pamiętał.  :|

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

48

conman: ale motocykle w ogóle kupiliście czy cały czas czekacie na nie?

jakubek

49

Jeszcze nic nie kupiliśmy i nie dostaliśmy. Ja się zgłosiłem chyba jakoś w lutym. Napisałem do Nich maila, że jestem chętny i żeby mnie zapisali. Dostałem odpowiedź że jestem na wstępnej liście i że niedługo będzie regulamin. Do dzisiaj nic nie dostałem. Dopiero z gazety dowiedziałem się że jest niby 15 chętnych, ciekawe czy oni jeszcze są chętni, po takim długim czasie milczenia, chyba że po prostu mi nic nie odpisali;D ale nie sądzę.

50 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-03 12:32:14)

Tylko że w tym naszym pięknym kraju. Kolejność załatwiania takich spraw... zawsze jest od dupy strony.
w pierwszej kolejności robi się z ludzi "głupków" no cóż-bo to nic nie kosztuje a dopiero po czasie dementuje te informacje i próbuje tłumaczyć... że są problemy techniczne, nie podpisali porozumień, nie dogadali się na jakimś tam etapie. itd.itd.. każdy z nas wie o co chodzi  :(

A ludzie... jak zwykle to szare pionki i można nimi manipulować.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

51

Jetem teraz ciekawy, jeśli cała wspomniana w gazecie 15stka nie dostała w ogóle info tak jak ja, to ciekawe czy oni jeszcze są chętni, bo ja mam mieszane uczucia. Kolega wyżej dobrze pisze, niestety, tak u Nas załatwia się sprawy:/. Powinni teraz zamiast 7500zł wziąć 5000zł;D

52

Pejser podrzucił ten pomysł mi do realizacji jakieś miesiąc wstecz - sam nie wyrabia czasowo ! W magazynie ZIPP stoją motocykle do zabrania by ten pomysł ciągnąć. Niestety do dnia dzisiejszego NIC od Piotra - Pejsera nie otrzymałem na meila. Sądzę że ten sezon to już w plecy i jeśli podejmę temat to na przyszły sezon.  byłem gotów zorganizować to od podstaw, kto mnie zna z wyścigów to wie że dałbym rady i to po kosztach.

Pozdrawiam

Marian