Odp: Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011
dzisiaj dzwoniłem do organizatorów. runda ma się odbyć w sobotę......
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzisiaj dzwoniłem do organizatorów. runda ma się odbyć w sobotę......
a beda coś robic zamiast tej rundy co sie nie odbyła?
jakieś tam plany są. a być może i ta się nie odbędzie bo szykuje się słaba frekwencja we wszystkich klasach..
Bondek jak masz tam jakieś przełozenie na kogoś to załatw żeby to przesuneli na początek sierpnia, wtedy napewno wiecej SMów bedzie, co by nie było pare maszyn jedzie na Suwałki ...
Gdyby to było bliżej to i ja bym zawitał ale taki kawał to mi się nie chce jechać.
Kurde, czemu nie może być normalnego ogłoszenia. że 30 będzie runda, jakiś harmonogram i styka. A tu cisza. I teraz nie wiem czy jechać czy nie. Nie chce mi się tłuc tyle kilometrów na darmo.
zadzwonie zaraz do Beaty organizatorki i postaram się załatwić przełożenie terminu :)
Maniek dla supermoto żadna odległość nie powinna być problemem :D
Jeżdzisz na RR więc stać cię ;P Kresy czekają
Senso wybadaj czy jest opcja zmienić termin to byśmy sie poganiali większą grupą tak jak w maju :)
ps.
gice doleczyłeś chociaż trochę?
Chłopaki a może by w przyszłym roku postarać się zorganizować cykl zawodów w calej polsce pod jakimiś cenrami handlowymi? tak jak się to robi w USA przez to też można promować nasz sport no i może przyłapać sponsora.
Maniek to by była piekna sprawa, pytanie kto sie tego podejmie? kto zabezpieczy? kto zorganizuje budżet takiej imprezy?
w przyszłym tygodniu zagadam w Radomiu czy nie mają "ochoty" zorganizować w jakąś niedziele "pucharu prezesa ak radom" czy coś, dla nich koszty minimalne, a nawet przycinka na wpisowym a dla nas możliwość poganiania sie ze sobą
prawde mówiąc to w tego rodzaju imprezach upatruje możliwość dodatkowego pościgania się poza PP czy tam MP
marzeniem jest impreza taka jak extreme moto(moze to potwierdzic nie jeden użytkownik tego forum) mega publika, super frekfencja, fajna organizacja ale bez wsparcia sponsorów nie widze szans...
zagadam w Radomiu czy nie mają "ochoty" zorganizować w jakąś niedziele "pucharu prezesa ak radom"
prezes AK Radom nie jest chętny nawet do organizacji zawodów na torze radomskim :/
Franz napisał/a:zagadam w Radomiu czy nie mają "ochoty" zorganizować w jakąś niedziele "pucharu prezesa ak radom"
prezes AK Radom nie jest chętny nawet do organizacji zawodów na torze radomskim :/
ta mówiłeś ze typ jest "bardzo pozytwynie" nastawiony do SM-ów ale mimo wszystko zagadam
Wiecie co - jak czytam teksty - Prezes niechetnie nastawiony to mnie ch*j strzela . co to ma znaczyć - te stare dziady powinny zapierd...ć i robić jakieś zawody co tydzień - powinni mieć "target" na organizacje zawodów - np. 1 w miesiącu jak nie to nie ma premii - dla nich to na reke nic nie robić .... qrwa co za kraj !!
a ja wam mówię najlepiej olać PZM i zrobić własną ligę. Poszukać sponsora załatwić fajne nagrody i wtedy wszyscy oleją MP i PP bo prywatnie zorganizowane zawody będą na 100000% lepsze niż te robione z musu przez wiadomo kogo... No i oczywiście jak ktoś prywatny za to się weźmie to jeszcze na tym zarobi!!
Bo organizacja zawodów to nic super przyjemnego. W przypadku imprez terenowych gdzie nie konieczny jest chronometraż jeszcze można przy dużym staraniu wyjść na "0". W supermoto przy 12 zawodnikach już niekoniecznie.
O prywatnej federacji rozmawiają wszyscy, a zorganizować się już nie jest tak łatwo. Większość z nas pracuje i ma swoje obowiązki...
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 64 zapytań