Temat: Tylni stelaż świateł i tablicy DRZ
Jak w temacie potrzebuje takiego plastiku. Kleilem i wstawiałem blaszki podtrzymujące ale też pękło. Rocznik 2005
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Tylni stelaż świateł i tablicy DRZ
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie potrzebuje takiego plastiku. Kleilem i wstawiałem blaszki podtrzymujące ale też pękło. Rocznik 2005
Wywal tą smieszna lampke, kup uniwersalne mocowanie tablicy, ktore przykrecisz do stelaza bezposrednio (do dwoch ostatnich śrub, wiec musisz kupic takie z szerokim mocowaniem, inaczej musialbys do blotnika przykrecic co grozi jego rozjebaniem). Do tego najtansza lampa uniwersalna led (taki pasek, przykrecasz go do nowego mocowania tablicy, MEFO-MX ma takie za 5 dych na alledr).
Swoja droga nie wiem dlaczego zrobili taka brzydka lampe w drz..
pozdr.
Swoja droga nie wiem dlaczego zrobili taka brzydka lampe w drz..
pozdr.
żeby pasowała do reszty :D
a kierunki gdzie wsadze
a kierunki gdzie wsadze
w takim mocowaniu blachy o jakim mowie masz na to miejsce (na boku jest przygiete zeby kierunki wkrecic), chyba ze masz te standardowe busole o srednicy 25 cm to wtedy nie ma opcji.
jak masz jakies normalne (czyt. mniejsze, np led etc) to bez wniku ogarniesz
oskaaa napisał/a:Swoja droga nie wiem dlaczego zrobili taka brzydka lampe w drz..
pozdr.
żeby pasowała do reszty :D
heheh..
PS
jebac kierunki...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Tylni stelaż świateł i tablicy DRZ
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 79 zapytań