Temat: spreżyna wałka/wybieraka zmiany biegów
Siema!!
Wie ktoś moze czy ta sprezyna ma tak siedziec? czy inaczej? biegi mi nie chca odskakiwac na srodkowe polozenie, musze im pomagac lekko. Moto to husqvarna te 610.
Pozdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » spreżyna wałka/wybieraka zmiany biegów
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema!!
Wie ktoś moze czy ta sprezyna ma tak siedziec? czy inaczej? biegi mi nie chca odskakiwac na srodkowe polozenie, musze im pomagac lekko. Moto to husqvarna te 610.
Pozdr
Czasami sprezynka nie jest przyczyna pozostawania dzwigni po wlaczeniu biegu , czesto jest to wina walka pamieci ,wyrobienia kanalikow prowadzacych wybieraki ,lub "splaszczenie" "bolcy" wybieraka suwających sie po walku pamieci .
No ja mam wielką nadzieje ze to ta sprezyna. Pokombinuje jeszcze trpche nia, bo otwierac silnik w srodku sezonu nie bardzo mi sie widzi;/
Huskę już dawno sprzedałem, ale wydaje mi się, że ta sprężynka faktycznie powinna być inaczej zamontowana - zerknij w fiszki,
Skad wziać fikszke ?
ło to chodzi ? tu mała fotka chyba z 410
[url]http://www.cafehusky.com/threads/te410-2000-gear-selector-spring.18312/[/url]
Ramiona sprężyny muszą się krzyżowac.
Siema!!
Pozdr
Okejo! Wielkie dzieki wszystkim za pomoc!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » spreżyna wałka/wybieraka zmiany biegów
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 78 zapytań