1 Ostatnio edytowany przez Tomek S (2011-07-21 10:52:25)

Temat: ARAI TOUR-X 2 Challenge Yellow

Sprzedam ARAI TOUR-X 2 kolor Challenge Yellow.
Stan błysk, wnętrze jak nowe, rozmiar M, 57-58cm.
Pudełko, pokrowiec, manual, zamienne uchwyty szybki które były oryginalnie w komplecie.
Kask z atestem europejskim kupiony w polskim salonie, nie ze Stanów.

Cena 1100, zdjęcia w realu

Post's attachments

Attachment icon 1711859979.jpg 17.86 kb, 52 downloads since 2011-07-11 

Attachment icon DSC_0366.JPG 1.17 mb, 51 downloads since 2011-07-21 

Attachment icon DSC_0374.JPG 1019.61 kb, 53 downloads since 2011-07-21 

2

Odp: ARAI TOUR-X 2 Challenge Yellow

Tomek S napisał/a:

Sprzedam ARAI TOUR-X 2 kolor Challenge Yellow.
Stan błysk, wnętrze jak nowe, rozmiar M.
Pudełko, pokrowiec, manual, zamienne uchwyty szybki które były oryginalnie w komplecie.
Kask z atestem europejskim kupiony w polskim salonie, nie ze Stanów.

Za ile?

bbu
DRZ400SM

3

Dobre pytanie, wszystko fajnie tylko jaka cena??

4

To Kolega chce sprzedać kask drożej dla forumowiczów niż dla całego "bydła" z allegro?
[url]http://allegro.pl/arai-tour-x-2-rozm-m-kolor-challenge-yellow-i1718021535.html[/url]

nie ładnie...

bbu
DRZ400SM

5

taksegram napisał/a:

To Kolega chce sprzedać kask drożej dla forumowiczów niż dla całego "bydła" z allegro?
[url]http://allegro.pl/arai-tour-x-2-rozm-m-kolor-challenge-yellow-i1718021535.html[/url]

nie ładnie...

Cena zmieniła sie zaledwie o 50zł :)  i to po dwóch tygodniach od ukazania się tutaj.
To chyba naturalne, ze opuściłem cenę, ale nie chcę też sprzedać za darmo bo zapłaciłem za kask i kolor prawie 2,5 razy tyle jak kupowałem nowy.
Dawno temu napisałem Ci na priv ile chcę za kask, widzę że dobrze obserwujesz co sie dzieje i tu i na aukcjach dla "bydła" jak to ładnie określiłeś, jesli nie jestes zainteresowany to znajdź sobie inny wątek i tam twórz dyskusję.

Nie wiem czy zwrócileś uwagę, ale nie masz siana, bijesz pianę o 50zł :), sam grzebiesz w allegro w używkach i jeszcze nazywasz :rolleyes:  "bydłem" zapewne wielu, wielu uczestników tego właśnie forum, którzy bankowo z allegro korzystają

Sorry, ale nic bardziej z bydłem mi sie nie kojarzy jak takie wielkopanienskie gadki, a w portfelu tylko :P  wiatr hula.