31

Odp: sprzedam nowe haidenau

Kupiłem swoje moto na heidenauach  i powiem tak , tylna opona piszczała mi przy redukcji o jednen bieg .

Na przód nie narzekam bo nigdy mi nie spie*olił i przednia opona z "agresywniejszym " bieżnikiem jest lepsza od zwykłej szosy . Dlaczego ? Bo supermoto to nie tylko asfalt , ale i teren . Jechałem ja z huidenauem na przedzie i przjechałem sliską trawe na scieżce wzdłuż rzeki . Bartolini76 jechał z jakąś opon.ą typowo szosową na przodzie i nie stety od maja sie nie widzieliśmy bo kuruje kolano .
Kolano które ucierpiało własnie dla tego , ze uciekło mu przednie koło :P

Reasumując polecam zwykłgo huidenaua na przód niż wypasionego slicka .
Na tył huidenau jest huidenałowaty .

motoslide.com

32

Fakt.Sportmaxy na mokrej trawie nie trzymają ni huhu. Ale Bartku tak myślę, że jak bym na hujdenałach próbował przytrzec podnóżek to moglibyśmy już nie latac wcale. Poczekaj troszku kolanko wraca do normy, Żona już się przyzwyczaila, że sie obijam. A hujdenały pozostaną hujdenałami. Przelatałem na nich pół miesiącą i sobie darowałem. Zgodzę się to najgorsza opona na jakiej jeździlem. Nie trzymie jak należy, hałasuje, na zakrętaskach jest nieprzewidywalna , krótko mówiąc syf kiła i mogiła..

ps Bartuś moze się spotkamy na letnim w górach...

Barteksm napisał/a:

Kupiłem swoje moto na heidenauach  i powiem tak , tylna opona piszczała mi przy redukcji o jednen bieg .

Na przód nie narzekam bo nigdy mi nie spie*olił i przednia opona z "agresywniejszym " bieżnikiem jest lepsza od zwykłej szosy . Dlaczego ? Bo supermoto to nie tylko asfalt , ale i teren . Jechałem ja z huidenauem na przedzie i przjechałem sliską trawe na scieżce wzdłuż rzeki . Bartolini76 jechał z jakąś opon.ą typowo szosową na przodzie i nie stety od maja sie nie widzieliśmy bo kuruje kolano .
Kolano które ucierpiało własnie dla tego , ze uciekło mu przednie koło :P

Reasumując polecam zwykłgo huidenaua na przód niż wypasionego slicka .
Na tył huidenau jest huidenałowaty .

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

33

może może :P

motoslide.com

34

Franz napisał/a:

ee po co to nerwy, gumy sa chojowe a wskazuje na to przede wszystkim cena!

nie rozumiem pretensji do marcysa, bo to tak jakby kupić w salonie łade i miec pretensje ze ci za te kase mercedesa nie sprzedali...

w Suwałkach proponuje po piwie i tyle  :)

hehe
wlasnie tak to mialem podsumowac, przybijam sie do tego

pozdrawiam

35

proponuje dac se po ryju w suwałkach a pozniej isc na piwo.
temat zamkniety