16

Odp: sprzedam nowe haidenau

marcys napisał/a:

pytał cie ktos o zdanie??tu jest dział giełda a nie pieprzenie farmazonów.nie chcesz kupic to sie nie odzywaj.podejrzewam ze na tych haidenau bym cie objechał.......

Na pewno byś mnie objechał. Szkoda, że na zawodach się nie spotkaliśmy. Odzywać się mogę i będę. Na szczęście na tym forum większość osób nie stara się zrobić w wała innych. Dla niektórych dziwne, dla innych normalne. BTW, jak ktoś chce taką oponę przetestować za piwo+przesyłka to niech da znać. To jest forum- tu się ludzie odzywają :). Proponuję mniej napinki a trochę zrozumienia i poszanowania dla idei, która przyświecała osobom tworzącym to forum.

17 Ostatnio edytowany przez marcys (2011-07-21 12:47:38)

ty chyba masz jakies problemy ze soba>>????

k***a ja tu czegos nie rozumiem.kupiłem nowe za chyba 540 i chce sprzdac za 400 i ty mi tu zarzucasz ze ja chce kogos w chu.... zrobic.

jestem na kazdej rundzie kolezko

18

Ludzie po co ta spinka?

Wiadomo, jaka cena takie gumy. Ktoś kto zdecyduje się na te opony chyba będzie świadom że nie są to ideały. Jakoś jeździć się na nich da. A jeśli ktoś chce kupić dobre kapcie to wie że musi wyłożyć np 900zł.

19

Jeśli mogę wyrazić moje zdanie. Snow tylko w dość dobitny i obrazowy sposób wyraził swoją dezaprobatę dla tych opon.
Oczywiście że pojawia sie konflikt... sprzedawca i komentujący ale miał do tego prawo... a nawet poczuł się zobowiązany by ostrzec innych.
Nie znam opon nie wypowiadam się na ich temat... ale widzę kogo nerwy poniosły.
Jeśli byś Marcys napisał oddam za grosze to pewnie by dyskusji nie było ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

20

zebym wiedział ze przez te opony bedzie tyle zadymy to bym se dupy nie zawracał

21

mimo wszystko, jakby było większe zainteresowanie tymi oponami to mam szt na przód 2010r przebieg max 500km;)

22

Wy tu o gumach  :P a może ktoś kurteczke chce tanio monsterka ?? :D albo spodnie ale na motocross bardziej  :( Ale w bardzo niskiej cenie polecam po przerzuciłem się na SV 650 :) pozdro i bez spinki panowie :)

23 Ostatnio edytowany przez SnowMoto (2011-07-21 14:44:43)

marcys napisał/a:

k***a ja tu czegos nie rozumiem.kupiłem nowe za chyba 540 i chce sprzdac za 400 i ty mi tu zarzucasz ze ja chce kogos w chu.... zrobic.

Nie zarzucam, że chcesz kogoś zrobić w ch***a. Po prostu wyraziłem opinię na temat opon. Ty się napiąłeś, że odstraszam klientów. Przemyśl, przeanalizuj, wyciągnij wnioski.

24

SnowMoto napisał/a:
marcys napisał/a:

Nie zarzucam, że chcesz kogoś zrobić ch***a. Po prostu wyraziłem opinię na temat opon. Ty się napiąłeś, że odstraszam klientów. Przemyśl, przeanalizuj, wyciągnij wnioski.

Dokładnie :)

25

hopoki dajcie se po jednym a na rundzie na piwo !!!

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

26

kolejny yamaharacing

27

co kolejny :D poprostu zgadzam się ze zdaniem innej osoby... nie koniecznie wszyscy muszą sie zgadzac z twoim zdaniem ;D pozdro  a wracając do ciuchów ;p

28

też byłem głupi i kupiłem te opony za 540. I jak sprzedawałem moto to od razu powiedziałem że opony są do bani, chociaż miały 500km przejechane, a mogłem ściągnąć i kombinować jak Ty marcys... SnowMoto ma rację że z takimi minami to na allegro, a nie tu gdzie ideą jest pomagać a nie miny sprzedawać !

29

ee po co to nerwy, gumy sa chojowe a wskazuje na to przede wszystkim cena!

nie rozumiem pretensji do marcysa, bo to tak jakby kupić w salonie łade i miec pretensje ze ci za te kase mercedesa nie sprzedali...

w Suwałkach proponuje po piwie i tyle  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

30

Franz ma rację, nie miejcie pretensji do niego o to że chce pogonić opony które mu nie pasują. Moim zdaniem każdy kto chce kupić taką oponę, najpierw dowie się czegoś na jej temat a później podejmie decyzję co do jej kupna. Bynajmniej ja bym tak zrobił. A ich cena też jest w jakiś sposób wyznacznikiem ich jakości. Sam kupiłem moto na takich oponach, narzekałem ale jeździłem :P  i dawałem rade. Według mnie nie ma tematu pozdro

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!