Temat: sprzedam nowe haidenau
Sprzedam nowki przod 120 tył 160 17 cali.przejechane ok 10 min na mokrym torze takze zero sladów zuzycia.cena 400zł.502662216
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam nowe haidenau
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam nowki przod 120 tył 160 17 cali.przejechane ok 10 min na mokrym torze takze zero sladów zuzycia.cena 400zł.502662216
aktualne? jaki model ? pisze sie na tyl. za ile?
aktualne.to sa te superrain cos takiego.sprzedam tylko komplecik
to chyba najgorszy syf oponiarski jaki można sobie wyobrazić. Miałem przez 24h na swoim moto i zastanawiam się, jak trzeba nie lubić jazdy na motocyklu, żeby zastosować takie opony w swoim moto.
to chyba najgorszy syf oponiarski jaki można sobie wyobrazić. Miałem przez 24h na swoim moto i zastanawiam się, jak trzeba nie lubić jazdy na motocyklu, żeby zastosować takie opony w swoim moto.
hah ale mu zrobiłeś reklame, co Ty gadasz oponki pierwsza klasa ! :D
syf dlatego sprzedaje.ja miałem, załozone przez 5 minut.a po za tym kolezko wisisz mi 4 stowy bo klienta speszyłes
SnowMoto napisał/a:to chyba najgorszy syf oponiarski jaki można sobie wyobrazić. Miałem przez 24h na swoim moto i zastanawiam się, jak trzeba nie lubić jazdy na motocyklu, żeby zastosować takie opony w swoim moto.
syf dlatego sprzedaje.ja miałem, załozone przez 5 minut.a po za tym kolezko wisisz mi 4 stowy bo klienta speszyłes
no to się nazywa szczerość wprawdzie wymuszona ale zawsze coś.
myślałem że takie wałki to się tylko robi na forach od plastików (czego ostatnio sam doświadczyłem w sumie jeszcze czekam na zwrot kasy może na tym nie stracę)...
ale to że te opony to syf było setki razy wspominane na forum. jeśli ktoś chcę tani nowy komplet to właśnie to może sobie kupić ! nie widzę by ktoś w tym ogłoszeniu pisał że to świetne mega opony :P
To jest forum, na którym sporo osób zna się osobiście. Należy dbać o to, żeby była pełna świadomość. To jest forum, więc każdy wyraża swoją opinię. Nie jestem odosobniony w odczuciach dotyczących tych gumek i nie jestem twoim "koleżką". Chcesz sprzedawać coś bez możliwości komentowania towaru- allegro.
szkoda kur.... gadac
no w sumie szkoda gadać jeśli sprzedajesz syf za 4 stoowy :o
Szkoda kur.. gadać, jak chcesz gówno wcisnąć ludziom z forum. Zawsze obowiązywała zasada, że przynajmniej w tym małym supermotowym gronie staramy się wspierać, a nie wprowadzać na miny.
pytał cie ktos o zdanie??tu jest dział giełda a nie pieprzenie farmazonów.nie chcesz kupic to sie nie odzywaj.podejrzewam ze na tych haidenau bym cie objechał.......
Czy ja napisałem ze to sa extra super opony??????????
no niby nic nie napisałeś o tych oponach............
a można napisać że opony do użytku codziennego a nie na tor, że jakość słaba a cena dobra (jak obniżysz trochę), itp.........
niestety ja sam zostałem zrobiony w luja na używanych oponach jakiś czas temu i to przez nie byle kogo........
btw ma do oddania za free 2 używane opony 16,5" (420) za free znaczy że wysyłam na koszt odbiorcy (a jeśli ten stwierdzi że są warte piwa lub dwóch to proszę nie wysyłaj ich za pobraniem nie mam zamiaru więcej dokładać do tych opon). w weekend zrobię fotki jeśli ktoś zainteresowany i dokładniej opiszę co i jak
p.s. tu nie chodzi o to kto kogo i na czym by objechał tylko o zwykłą szczerość i uczciwość ostatnio mało tego w ludziach...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam nowe haidenau
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 77 zapytań