16

Odp: Yamaha YZ450 SM z patentem na rejestracje

dukeSebo napisał/a:

To tym lepiej, łatwiej by jakaś linka wytarła większą cześć nr. ramy... generalnie chodzi o fakt że nr. staje się nieczytelny  :)  Występujesz do stacji diagnostycznej o ponowne nabicie... oczywiście tego zabiegu nie przeprowadza się w każdej stacja a w wyznaczonych  :)

a porady udzielał sam pan diagnosta... moto było zarejestrowane w Anglii ale miło nabite jakieś ichniejsze nr. ktore nie miały nic wspólnego z VINEM... Pan diagnosta odparł... to nie wie pan co się robi...   :D

seba jakby tak bylo to kazdy kto podpierdolilby  moto piaskowalby rame i mial po smiesznym tlumaczeniu legal.nie piszcie ludzie pierdol bo naprawde ktos sie nabierze na to i bedzie mial problemy

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

17

Pedrosa ale to nie jest poradnik dla złodzieja... co robią złodzieje to ich sprawa i  zawsze znajdą sposób na przewałkę.
Zresztą nikt z nich nie szuka sposobów na legalizacje kradzionego sprzęta na różnego rodzaju forach.
Sens mojej wypowiedzi był taki, że znajomy kupił moto zarejestrowane ale z nr. których nie uznał diagnosta... to rada samego diagnosty a nie żadne pierdoły pedrosa  ;)

Ja pierdół nie piszę... jeśli mam coś do powiedzenia to o tym mówię, jeśli nie... to w tym czasie zamiast trolować na forum to obcinam dupy na różnych portalach. Z tej strony chyba mnie już znasz ?  :mad:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

18

dukeSebo napisał/a:

Pedrosa ale to nie jest poradnik dla złodzieja... co robią złodzieje to ich sprawa i  zawsze znajdą sposób na przewałkę.
Zresztą nikt z nich nie szuka sposobów na legalizacje kradzionego sprzęta na różnego rodzaju forach.
Sens mojej wypowiedzi był taki, że znajomy kupił moto zarejestrowane ale z nr. których nie uznał diagnosta... to rada samego diagnosty a nie żadne pierdoły pedrosa  ;)

Ja pierdół nie piszę... jeśli mam coś do powiedzenia to o tym mówię, jeśli nie... to w tym czasie zamiast trolować na forum to obcinam dupy na różnych portalach. Z tej strony chyba mnie już znasz ?  :mad:

znam znam wszystkie wypowiedzi przemyslane .poukladane ,sensowne.ale te diagnosta nie przypala czegos czasem?albo nie wciaga nosem?

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

19

A to już się jego pytaj.., czy nosem, czy wstrzykuje za uchem.... jedno jest pewne że miał jaja  :)

A tak swoją drogą coś się tak czepił ;) moim zdaniem każdy ma swoją moralność i ocenę szkodliwości czynu. Wystarczy złagodzenie procedur rejestracyjnych pojazdów bez homologacji i już by nie było tego tematu.  :)

Koniec tematu  :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

20

koniec nie koniec.
czy ktos to w koncu kupi ode mnie czy zostane z tym na zawsze?

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

21

Przepraszam nie taki koniec tematu miałem na myśli... weź tu bądź uczynny i służ dobrą radą  :mad:

22

Majki a jakies zdjecia masz??

23

zeby nie kombinowac to mam na sprzedaz rame z dokumentami do yz :)

24

Z jakimi dokumentami? :)

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

25

jasne ze mam.
daj maila albo wpadnij obejrzec.

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

26 Ostatnio edytowany przez Huberto (2011-07-16 15:56:11)

dragilla napisał/a:

Z jakimi dokumentami? :)

no jak jakimi? ;)
zarejstrowana elegancko.

a dla Ciebie moze byc w zestawie z felga :D