Odp: IV runda MP i PP Suwałki
ząbek tzn hopa?
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ząbek tzn hopa?
tak taka bez ladaowania
tak taka bez ladaowania
wyskoczyć i nie wylądować? brzmi nieźle :)
jezeli chodzi o cene to kwestia dogadania sie.Na pewno nie jak za zboze bo organizatorowi zalezy zeby przyjechało duzo zawodników.Sa nawet jakies plany zeby na zawodach zrobic promocje dla zawodników ktorzy maja pare stówek do Suwałk tzn "ulgowe wpisowe" lub losowanie sposrod tych zawodników(darmowe wpisowe).
[url]http://www.viamichelin.pl/web/Itineraires?strStartLocid=31NDNhMHExMGNOVFF1TkRJd09UYz1jTVRZdU5ERXdOUT09&strDestLocid=31NDNhMTQxMGNOVFF1TURrNE9EVT1jTWpJdU9USTJNVEk9&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=13%2F07%2F2011&distance=km&devise=4.0683484|PLN&indemnite=&carbCost=1.3&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6[/url]
Lepiej rabat dla wszystkich co mają np 300 km :) , albo darmowy nocleg :P
COqest ja lece ktm 360 w 2 paku ale niewiem jeszcze na 100% czy zdąże silnik złożyć i oczywisice kasa ;p
ja mam 560km :)
To chyba zamkne stawke na DRZ :D
pasy odmalowane, nowe krawezniki
Oj będzie się działo! Trzeba zabrać sztuczne kolana ;)
Paweł jedziesz na Suwałki?
na razie wszystko wskazuje na to że tak
marcys napisał/a:tak taka bez ladaowania
wyskoczyć i nie wylądować? brzmi nieźle :)
nie ma ladowania tak jak na trumnie
Franz napisał/a:Paweł jedziesz na Suwałki?
na razie wszystko wskazuje na to że tak
super ;-)
Ja mam 630km i 10 godzin jazdy. Planuje wziąć wolne i wyjechać już w czwartek w nocy aby już od piątku trenować.
CHĘTNY NA RABAT +1
Aby ta runda nie była moją ostatnią w sezonie;/
Ktoś wpadnie w pt?
Koledzy powodzenia życzę na IV rundzie :) Ja niestety nie będę mógł przyjechać. Nagrajcie duzo filmików, bo jedynie to mi musi wystarczyć ;/
masz PW
Bart przygotuj sobie jakąś trasę awaryjną... przejazd przez katowicką od Bełchatowa do Warszawy zajmie Ci wieki... ciągłe mijanki, dziury i jeden wielki remont.
Tak gierkówka jest tak rozkopana , że motocyklem sie cieżko jedzie .
Nie jedź na Wieluń tylko na Sieradz i wtedy ominiesz cały bajzel i wpadniesz do Wawy przez Pruszków , albo Ożarów , a wogóle jak dasz rade to Wawe min bokiem :P
Współczuje traz jest czas wielkic remontów , nie dość , że wakacje to jeszcze wielkie boom na euro :/
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 80 zapytań