Odp: IV runda MP i PP Suwałki
Dawaj conqest ja też jestem zielony i chce leciec
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dawaj conqest ja też jestem zielony i chce leciec
No to lecimy tylko u mnie bedzie problem z ciuchami ale moze cos dam rade zalatwić.A czym Ty jezdzisz?
Panowie żeby wystartować wystarczy tylko pojemnik na zlewki i troche chęci, wiec widzimy sie na torze
A kto by sie na Piątek pisał ? ile to jest "grupa chętnych" ? :)
no ja planuje byc w Suwałkach ok południa w piatek wiec chetnie bym sie zapoznał z obiektem :)
sadze jak bedzie z 5 maszyn to nas wpuszczą bez problemu
Panowie żeby wystartować wystarczy tylko pojemnik na zlewki i troche chęci, wiec widzimy sie na torze
To wpuszcza mnie nawet w buzerze jeansach i jakis butach?
buzer ok ale jensy i adidasy to nawet na miasto jest zestaw mało bezpieczny
jeszcze ochraniacze na kolana i łokcie
Weź pod uwagę 10 metrowy szlif po asfalcie i grubość swojej skóry. Nawet jeśli pojedziesz zapobiegawczo to i tak może ktoś w Ciebie wjechać i gleba murowana. Ubierz się bezpiecznie. Tylko kask z homologacją musi być.
ok. Czyli kwestja ubioru to już moja sprawa, byle bezpieczny. A tylko kask ma być z homologacją. HJC camo raczej ją ma.
mnie kiedyś właśnie w Suwałkach zgarnęli z toru bo jechałem w bojówkach, zaraz wpuścili bo pokazałem komplet ochraniaczy i crossowe buty
moze jakis trening w ten wekend w suwałkach?
a ile kosztuje trening?
mnie kiedyś właśnie w Suwałkach zgarnęli z toru bo jechałem w bojówkach, zaraz wpuścili bo pokazałem komplet ochraniaczy i crossowe buty
Paweł jedziesz na Suwałki?
jezeli chodzi o cene to kwestia dogadania sie.Na pewno nie jak za zboze bo organizatorowi zalezy zeby przyjechało duzo zawodników.Sa nawet jakies plany zeby na zawodach zrobic promocje dla zawodników ktorzy maja pare stówek do Suwałk tzn "ulgowe wpisowe" lub losowanie sposrod tych zawodników(darmowe wpisowe).Ogolnie tor jest zajebiscie przygotowany.Nowy asfalt,pasy odmalowane,nowe krawezniki itd.Teren tez ciekawy ząbek ogien banda ogien i znowu zabek(na predkosci a nie pyrkanie).
Mysle ze bedzie gitara i w imieniu organizatora zapraszam.Szczegóły napisze w poniedziałek.
maciejwra napisał/a:A kto by sie na Piątek pisał ? ile to jest "grupa chętnych" ? :)
no ja planuje byc w Suwałkach ok południa w piatek wiec chetnie bym sie zapoznał z obiektem :)
sadze jak bedzie z 5 maszyn to nas wpuszczą bez problemu
Ja jestem od rana gotowy w takim razie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 67 zapytań