Temat: Pomocy!!
Czy ma ktoś może parę sztuk szprych na zbyciu na felge 17 szerokość 5.5 cala bo mi teraz pękły i nie mam już trzech i kolejne dwie są poluzowane!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Pomocy!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ma ktoś może parę sztuk szprych na zbyciu na felge 17 szerokość 5.5 cala bo mi teraz pękły i nie mam już trzech i kolejne dwie są poluzowane!!
No to rzeczywiście masz problem ;)
W RAPIDzie nie mają? Wiem że to konkurencja, ale mogą mieć.
mają na miejscu tylko, że enduro 18 i 19 cali...
dzwoń do Damiana z dynotechu. Tylko sprawdz jaki producent piasty i felgi i na ile szprych
Dynotech miał już wcześniej mi załatwić szprychy i robili to przez miesiąc mówiąc, że mają opóźnienia a następnie powiedzieli, że muszą znać dokładne wymiary tych szprych itp.
Możesz też sprawdzić w motoX i u Olka.
rzecz w tym, że już sprawdzałem i nie mają na miejscu. Po koszalinie kupie cały komplet od Prezesa a chodziło mi o to, żeby teraz zdobyć 3-4 sztuki. Krótko mówiąc muszą dać radę na koszalin.
no to niech Prezes weźmie do koszalina i w sobotę wieczorkiem sobie zamontujesz :)
no to niech Prezes weźmie do koszalina i w sobotę wieczorkiem sobie zamontujesz :)
powiem Tobie szczerze, że o tej opcji wcale nie pomyślałem i już je sobie załatwiłem. :) dzięki Maniek :D
duże piwko po zawodach ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Pomocy!!
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 78 zapytań